Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Лазић: Наше амбиције су познате

После пута у далеку Литванију црвено-белима предстоји још једно гостовање. Црвена звезда Телеком у другом колу Супер лиге Србије у Ваљеву ће одмерити снаге са Металцем. Утакмица је на програму у понедељак са почетком у 20 сати и 30 минута.

После дуже времена Звезда је у мечу са Жалгирисом била комплетна, пошто су своје место у тиму заузели Бранко Лазић и Маркус Вилијамс. Лазић је са терена одсуствовао више од месец дана, јер нико у стручном штабу није желео било шта да ризикује како би борбени бек био потпуно спреман за почетак плеј-офа АБА лиге:

Одлично се осећам. Повреда је прошлост, у потпуности је санирана. Враћам се полако у такмичарски ритам и хватам форму за најважнији део сезоне. Имам још десетак дана до почетка плеј-офа АБА лиге, још две утакмице против јаких противника и потрудићу се да будем максимално спреман – каже Бранко Лазић.

zz10339599_813402015387363_7612190078837319779_n

О наредном противнику Лазић је имао само речи хвале:

Металац је био најпријатније изненађење у АБА лиги и зато заслужују велики респект. Штета је што су првих пет, шест кола морали да играју на гостовању због реновирања хале, јер сам убеђен да би имали још бољи учинак. Ради се о веома доброј екипи, која је жељна доказивања и која се додатно појачала за Супер лигу – истиче Лазић и додаје:

Потрудићемо се да пружимо још једну добру партију и забележимо још један тријумф. За то је потребно да одиграмо веома чврсто и агресивно у одбрани. Металац ће сигурно тражити прилику да кроз добру игру у транзицији покуша да постигне што је могуће више лаких поена, а на нама је да их у томе спречимо и наметнемо ритам који нама одговара. Морамо да будемо јако опрезни јер Металац има веома добре играче почевши од плејмејкера Љубичића и Протића, талентованог Кутлешића, најбољег стрелца екипе Малешевића… Снагу и искуство у рекету даје им Славко Вранеш, Мајсторовић и Јевтовић су имали одличну сезону, а стигао им је и одлични шутер Јеремић. Надам се да ћемо поновити борбеност из претходних мечева и да ћемо забележити још једну победу. Биће веома тешко, јер Металац уз сјајну атмосферу која влада у Ваљеву игра изванредно, али наше амбиције су познате – закључио је Лазић.

Повезане вести

Leave a Comment