Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатДруги пишуНајновијеФудбал

Лалатовић бесан након Новог Пазара: Многима смо сметали на минус два

Серијом промашаја и дефанзивних грешака, Звезда је испустила и Нови Пазар и чврст прикључак за Партизаном, у случају да црно-бели савладају Раднички.

Ненад Лалатовић је оштро говорио о раду судије и на терену и пред камерама, пише Мондо.

Не могу да кажем да ли је био пенал пре него што погледам снимак, али многима смета што је Звезда пришла на два бода, па су онда послали овог судију да дели правду како је делио… Видео је са 20 метара да је лопта ударила у руку нашег играча. Не знам да ли јесте био пенал, понављам, не бих коментарисао„, осуо је паљбу тренер црвено-белих.

Потом се осврнуо и на велике промашаје свог тима.

Несхватљиво је да не користимо стопостотне шансе, да не дамо гол са два метра. Онда стигне казна…“, додао је Лалатовић и наставио о промашајима.

Нисмо добро ушли у утакмицу, али после изједначења смо загосподарили средином терена, доминирали, стварали шансе… Јовић је пребацио гол са два метра. Млад је, не би му требало замерати, али мора да га да„.

За крај се још једном обратио онима „којима је Звезда сметала у шампионској трци“.

Претпостављам да ће сада многи бити задовољни, јер је првопласирани тим опет побегао на пет бодова. Било им је мука„, унапред је тренер црвено-белих уписао Партизану победу против Радничког из Крагујевца.

Повезане вести

10 comments

pera апр 5, 2015 at 16:46

Ako je neko očekivao dobro sa ovim koga sam na početku polusezone nazvao bivšim trenerom ja nisam. Čovek ne igra sa nikakvom namerom ili taktikom već po notama kako mu se napiše negde u kancelariji. Katastrofalna je igra, na terenu svi timovi u ligi bolje stoje od igrača Zvezde. Nema igre ni odbrane ni sredine a napada i nema ako u prvih pola sata ne pogodi Parker. Izmene su još gore. Bosančić je trebao da igra od početka meča jer Aca nije u nikakvom ritmu, pravi previše grešaka u predaji lopte a kad je ušao u igru bilo je premalo vremena da vrati tim nazad. Avramovski na poziciji koju nikad nije igrao a onog grobara ne bi da komentarišem jer mislim da svi problemi u ekipi potiču upravo zbog obaveze da on obavezno ubije bar pola sata na utakmici, a da on je trebao da reši utakmicu. Pa mogo je Rajo umesto njega da igra onda bi sigurno dali gol. Da bi ovaj igrao stradao je ozbiljan zvezdaš Despotović kome se ovom prilikom izvinjavam kao i Milunoviću jer su to momci koji su trebali da nose ovu Zvezdu jer je obožavaju a ne grobarčine. Sramno je gospodine Lalatoviću da bilo šta izjavljujete posle gubitka najbitnije utakmice u sezoni. Vaša je obaveza bila da se sklonite i pustite nekog ko zna da se bavi trenerskim poslom i ima na kraju krajeva svoj stav i nije poltron kao ti. U Zvezdi jednostavno ne može da radi trener bez onog izmedju nogu. Posebna je priča što se sada primećuje da se utakmice loše postavljaju i da ekipa nema dovoljno snage da trči sa protivnicima. Kako posle hvaljenih priprema. Moguće li je da je mali Ristić najbitniji igrač tima i ima li nezamenljivih igrača. Ja sam očekivao odgovornost i momentalnu ostavku, medjutim.

Reply
otpisani101 апр 5, 2015 at 13:29

ja sam od onih koji je podrzavao lalatovica…ali posle cudnih izjava posle svakog kiksa zvezde,jasno je da nije jos uvek trener za ovakvu crvenu zvezdu…mislim da je izjava posle kragujevca o treneru koji igra defanzivno i o sramoti tog istog trenera, postala istorijska i za verovali ili ne…mislim da zvezda po kvalitetu fudbalera ne zaostaje za partizanom a o drugim ekipama i da ne pricam…zvezda ima 13 reprezentativca i oni sto pljuju fudbalere ne znaju da nabroje 5 fudbalera u ostatak lige koja je dno evrope…za te pare sasvim korektna ekipa…to sto zvezda na momente ima igru a na momente lici na cuvene manekene kriv je naravno lalatovic…zvezda je u novom pazaru na pocetku igrala ocajno,pa onda stvarala i promasivala sanse i posle penala ,jos ocajnije i jos bezidejnije,da cak u zadnjih 20 minuta nije ni stvorila ozbiljniju sansu…uporno ovde pisemo da zvezda mora da igra sa 2 spica ali lalatovic tera neki inat… kada se doda i blamaza protiv krusevljana iz prethodnog kola,onda je jasno da zvezda ne lici na tim koji se bori za titulu…da bi se bilo ko pobedio zvezda mora da igra agresivno svih 90 minuta a ne samo na momente…upravi zameram oko pojacanja…svako pojacanje mora da bude mnogo bolje nego sto zvezda ima,na zalost parker nije nista bolji od gavrica,kao i pridoslice cvetkovic,andjelkovic itd.,nisu nista bolji od onih sto smo i imali na istim pozicijama…lalatovic ce uci u istoriju kao prvi trener zvezde koji je izgubio od novog pazara i kao prvi trener gde zvezda nece imati zvezdino prolece…od titule verovatno nema nista,jer partizan koliko god kiksne,lalatovic ce jos vise…ostaje nam da otaljamo ovu sezonu i kao po obicaju da se nadamo boljoj sledece sezone…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
Властимир апр 5, 2015 at 11:52

СВАШТА!
Шта је сад Лалатовићу? Да није опет био лош терен? Нико са стране не смета Звезди!
Сметају јој такви као ти и они који те још увек држе на тој позицији. А највише Звезди сметају фудбалске незналице којих има и за извоз, али нико их неће. Паркер играч? Па ко више даје толике паре за играче са обе леве ноге!?
Човече, мани се глупих изјава и растерај пола играча који једино код тебе могу да играју
и ни код једног другог тренера, али ти и ниси тренер, нажалост
Гробари су нам бежали неколико бодова и они смене Николића,
а ти губиш и остајеш?!
Има ли то игде осим у оваквој јадној и пониженој Звезди.
О да, био је лош терен у Новом Пазару!

Reply
Marko апр 5, 2015 at 11:25

Mene je sad stvarno sramota, nije me sramota sto navijam za CZ niti ce ikad biti, sramota me je ovakvih izajava i sramota onakog neznanja na terenu…….. doduse, nismo ni imali srece, ali ZVEZDA ne sme da dozvoli da pobedjuje na srecu…

Reply
josif апр 4, 2015 at 22:26

Covece!Imas li ti imalo srama i samokriticnosti ili si bolestan.Pozz.MKD

Reply
czsd апр 4, 2015 at 21:53

dok zvezdu vode lopovi i pojedine vodje navijaca zvezdi je neminovna propast. a sto se tice ove sramne izjave lalatovica nemam komentar.

Reply
dusan апр 4, 2015 at 21:39

sram te bilo! ne mozemo novom pazaru da ubacimo loptu u 16 metara poslednjih 20 minuta. pojma nemamo. to svi vide, a ti dajes izjavu da je nekom smetalo sto smo na -2 od vodeceg????? ali da bilo cemu vredimo ti ne bi bio trener. koliko para toliko muzike. a para nema i onda igraju ovi tzv. igraci. uprava ce nekog prodati i izdelice izmedju sebe po par desetina hiljade eura (malo li je na ovu skupocu?) a mi cemo da se lozimo da ce da bude bolje.

Reply
Nikola апр 4, 2015 at 19:54

Neka nam objasni ovi misevi sa foruma MCZ-a jel i ovo namesteno, jel smo sve na prolece namestili? Sram vas bilo bre. Vi ste samo dno, samo dno je i ovaj forum sto dozvljava pljuvanje Zvezde.

Reply
Драган апр 5, 2015 at 13:32

Где је и ко пљувао Звезду овде?

Reply
Rajko Delija апр 4, 2015 at 19:31

Ne lupaj Lalatoviću niko nama nije kriv što nemožemo da damo gol sa tri metra i to pet puta. Jedini krivci ste ti i fudbaleri. Penal je bio . Ali da smo mi dali gol kad smo imali šanse pobedili bi sigurno. Zato čestitke Novom Pazaru na zasluženoj pobedi koju smo im mi sami poklonili. I molim te nemoj više da brukaš Zvezdu neprikladnim izjavama već se upitaj šta dalje dali ima smisla da i dalje budeš trener u Zvezdi. Rekao si otići ćeš kad SEVER kaže Nešo odlazi e pa sad slušaj dobro NEŠO ODLAZIIIIIIIIIII reče sever.

Reply

Leave a Comment