Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Орландић: Желим да допринесем екипи

Боравак Црвене звезде у Бору кулминирао је пријатељском утакмицом против ОФК Бор, коју је Црвена звезда добила резултатом 4:0.

Сва четири гола за црвено-беле постигао је Петар Орландић, од чега један главом, и један са беле тачке.

– Веома сам добро ушао у утакмицу, малтене као да је за бодове. Већ сам рекао да је мени свака утакмица битна, чак и оне пријатељске, и увек гледам да се наметнем тренеру и остварим неки учинак. Слушала ме је лопта, поред четири гола имао сам и стативу, све у свему, морам бити задовољан својим наступом, макар када је реализација у питању – рекао је Орландић, који је ефикасност показао и на претходним пријатељским утакмицама.

– На три пријатељске утакмице, постигао сам осам голова. То је свакако леп податак, али опет, то су пријатељски сусрети. Надам се да ћу већ против Новог Пазара добити шансу, јер желим да допринесем екипи и на званичним утакмицама. Сваки гол је за Звезду битан, али битнији су бодови, и желим да помогнем екипи да их освоји – јасан је Орландић.

Он је, као и остатак екипе, задовољан начином на који се тренирало у Бору.

– Носимо веома лепа искуства из Бора. Имали смо пар добрих тренинга, време је било лепо и мирно за рад. Такође, имали смо и дружење са навијачима које је на нас оставило веома леп утисак. Лепо је видети колико се Звезда воли у свим крајевима земље, а још је бољи осећај знати да ћеш добити подршку на којем год терену да играш – рекао је Орландић.

Повезане вести

Leave a Comment