Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Лудница у Бору, стиже Звезда!

Тешко је описати интересовање које последњих неколико дана влада у Бору и околини за долазак шампиона Србије, фудбалера Црвене звезде.

Од дана кад је, стидиљиво, процурела информација да би Лалатовићеви изабраници могли да оду на мини припреме у овај црвено-бели град, телефони у нашем клубу не престају да звоне. Основне школе, навијачи из Бора и околине, локални медији сви би да буду тамо, да се сликају, да узму аутограм… „Шта је ово људи, као да је 30. мај 1991. године“ – отело се некоме у клубу… У сваком случају црвено-бели првотимци ће имати прилике да виде и осете како се и колико воли Црвена звезда и у овом делу Србије.

У понедељак, 30. марта, Црвена звезда ће одиграти и пријатељску утакмицу против екипе Бора, на стадиону ове екипе. Почетак меча заказан је за 13 часова.

Црвено-бели ће на борско језеро отпутовати у суботу, а одсешће у хотелу „Језеро“ и тамо ће боравити све до понедељка, када је заказан повратак за Београд.

Због обавеза у националним селекцијама, на списку путника нема многобројних имена. У Бор ће путовати следећи играчи:

Дамир Кахриман, Марко Тркуља, Мамаду Мбођ, Стефан Ђорђевић, Душан Анђелковић, Новак Мартиновић, Милош Цветковић,  Милош Босанчић, Саша Стојановић, Александар Катаи, Дарко Лазовић, Ненад Гаврић, Петар Орландић, Марко Мијаиловић, Никола Јовановић, Ненад Цветковић, Саша Лазић и Огњен Бјеличић.

Повезане вести

Leave a Comment