Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Обрадовић: Звезда је најталентованији тим Евролиге

Тренер кошаркаша Албе Саша Обрадовић рекао је данас да његов тим очекује тежак посао против Црвене звезде у 12. колу Топ 16 фазе Евролиге.

У првом мечу у Београду смо потпуно изгубили главе. Паралилсала нас је атмосфера у Пиониру и Звездина агресивност. За мене је Звезда најталентованији тим у Евролиги, с обзиром на висину и покретљивост. Свиђа ми се њихов агресиван стил игре у одбрани, имају високог центра Марјановића, који им омогућава да победе и много боље екипе од нас. Нећемо имати лак посао, иако ћемо наступити у комплетном саставу, рекао је Обрадовић за сајт Евролиге.

Бек Албе Реџи Рединг рекао је да због тријумфа Панатиникоса над мадридским Реалом његов тим мора да добије скоро све мечеве до краја ако жели да се пласира у наредну рунду такмичења.

Надали смо се да ће нам Реал мало помоћи, али није и мораћемо да идемо тежим путем. Добра ствар је што и даље држимо судбину у својим рукама. Звезда нас је разбила у Београду, али сада ће бити другачије. Играмо код куће и мислим да смо тренутно бољи него пре осам недеља.

Повезане вести

Leave a Comment