Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Орландић: Желим деби на Маракани уз победу

Стигао је у Црвену звезду као последње појачање у зимском прелазном року. Тренер Ненад Лалатовић није имао довољно времена да га уигра, али то није сметало Петру Орландићу да се наметне.

Веома брзо, ушао је у најужу конкуренцију за стартних 11, а у претходном колу против Спартака, Орландић се нашао у стартној постави.

Презадовољан сам! Стигао сам последњи у овај тим, на самом крају прелазног рока. Успео сам брзо да сустигнем своје саиграче, да надокнадим пропуштено и да се уклопим, а због свега тога ми је циљ био да макар будем у 18 играча, а да временом радом и залагањем изборим шансу – објашњава Орландић.

Орландић је веома ефикасан на пријатељским утакмицама, а то је посебно осетио Железник против којег је црногорски фудбалер постигао три гола.

Јесам био ефикасан, али не могу се пријатељске утакмице поредити са оним такмичарским. Али сваки гол је битан због самопоуздања а и зато што је то ипак Звезда, а у Звезди је сваки гол леп. Нисам имао среће да затресем мрежу у Суботици, али верујем да је само питање тренутка када ћу уписати првенац у утакмици за бодове.

У мечу против Војводине, Орландић је био на клупи али није улазио у игру. Дуел против Напретка ће бити нова прилика за деби пред навијачима Црвене звезде.

Волео бих да дебитујем и пред нашим навијачима, жеља ми је да играм пред толиким бројем навијача, макар и минут, али да победимо и освојимо нова три бода. Спремамо се за ту утакмицу, у Крушевцу смо испустили бодове, и морамо у суботу то да вратимо, и да потом одемо у добром расположени на паузу – прижељкује Орландић.

Повезане вести

1 comment

pera мар 20, 2015 at 07:51

Pred kojim tvojim navijačima jer onima na JNA. Momče tebe samo gura Rajo Božović i ovi u klubu koji mu šta li sve duguju. Nijedan grobar nije vredan eliminacije Zvezdaša iz Zvezde i što se mene tiče ti nikada nećeš biti igrač dostojan pažnje. Nismo mi grobari pa da nam je čast kada dodje igrač navijač Zvezde. Mi smo velika Zvezda sa najviše navijača na ovim prostorima.

Reply

Leave a Comment