Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Koroman:“Idemo dalje“

Ognjen Koroman

Ognjen Koroman je i protiv Metalca donekle pokazao zašto je ovog leta ponovo postao prvotimac svoje Zvezde. Iskusni fudbaler ja zaslužan za drugi gol, jer je njegov centaršut ponovo „imao oči“ pa je Vešoviću bilo lako da spusti loptu glavom do Kadua.

„Ne gledam lični učinak jer znam da mogu još mnogo bolje. Još uvek nisam u pravoj formi, ali idem na bolje. Najvažnije je da pobeđujemo i da idemo dalje, iz meča u meč. Pred nama je sada pauza od dve nedelje tokom koje ćemo trenirati i uigravati se kako bismo gostovanje Slobodi u Lučanima dočekali spremni i ubeležili nova tri boda“, kaže iskusni vezista.

Koroman ističe da Crvena zvezda na papiru ima odličan tim.

„Kadu je majstor fudbala. Videlo se protiv Metalca koliko može da razigra ekipu i pomogne napadačima u postizanju golova. O Milovanoviću ne treba ni da pričam. Tošić i Ninkov su najjači bočni igrači u Srbiji. Isah je sjajan na zadnjem veznom… Dakle, odličan tim, kojem je sada pridodat i Li Adi, osveženje. Potrebno je samo da imamo strpljenja i pobedničkog mentaliteta“, kaže Koroman.

Iskusni fudbaler se slaže da za Zvezdu tek dolaze jake utakmice.

„Tek nam sledi igranje sa Vojvodinom, OFK Beogradom, Partizanom, Spartakom i drugima iz vrha tabele. Svaka utakmica je važna ali pred nama su tek pravi ispiti u šampionatu i naravno u Kupu“, jasan i iskren je Koroman.

Ipak, nekadašnji vezista OFK Beograda, Dinama (Moskva), Portsmuta, Inčona, kaže da ne razmišlja o duelu sa Partizanom.

„Ima vremena do „večitih“. Prvo Sloboda, pa onda Partizan. Volim mečeve sa Partizanom, to su velike utakmice na kojima nema mnogo priče. Samo izađeš i daš maksimum“, kaže Koroman.

Повезане вести