Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Хелић: Надам се да ћемо оправдати улогу фаворита

Одбојкашице Црвене звезде су надомак пласмана у полуфинале плеј-офа, а МВП и најбољи поентер лиге, Адела Хелић, очекује још један успех најтрофејнијег српског клуба у предстојећем сусрету против Железничара.

Надам се да ћемо оправдати улогу фаворита и да ћемо победити и сутра у Лајковцу. Имамо квалитет и мислим да можемо поновити игру из првог меча. Надам се истом исходу – изјавила је Хелићева.

zz10348173_844229872304577_5591204512326005317_n

Коректорка Црвене звезде је одиграла одлично и била најефикаснија одбојкашица у првом мечу када је освојила 21 поен.

Сматрам да можемо да пружимо још једну добру партију јер се налазимо у добром ритму у последњих месец дана, рачунајући утакмице финалног турнира Купа Србије. Све девојке су у феноменалној форми. Очекујем пре свега од себе, а и од свих осталих саиграчица, да пружимо свој максимум и да наставимо овај победнички низ – рекла је Адела, а потом је додала:

Након четвртфинала следи пауза од месец дана, па ћемо имати мало времена за предах. Искористићемо паузу да се што боље  спремамо за полуфинале, јер нас по свему судећи очекују дуели са НИС Спартаком – закључила је Хелићева.

Уколико Црвена звезда оствари тријумф у Лајковцу, на тај начин ће обезбедити пласман у полуфинале плеј-офа где је очекује победник дуела НИС Спартак – Динамо.

Повезане вести

Leave a Comment