Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Звездини клинци на мети разних европских клубова

Добре игре младих играча Црвене звезде нису промакле скаутима и менаџерима разних европских клубова. Како преносе многи медији, неколико клубова озбиљно прати игре капитена и голмана Предрага Рајковића, младог штопера Вукашина Јовановића и сјајног везисте Михаила Ристића.

За златног омладинца, шампиона Европе и садашњег капитена и чувара мреже црвено-белих озбиљно је заинтересован белгијски Бриж. Рајковић на чак 12 утакмица није примио гол. Новац који би Звезда тражила за младог голмана је наводно два милиона евра.

Вукашин Јовановић ће је одлично играо на утакмици са Војводином,у потпуности је оправдао поверење тренера Лалатовића и одушевио све присутне на стадиону, а то су видели и скаути Монпељеа и Бордоа који су показали интересеовање за овог сјајног фудбалера.

Везиста Михаило Ристић сваку указану прилику максимално искористи и сваког пута покаже да је пред њим светла фудбалска будућност. Како преноси „Спорт“, највеће интересовање за Звездиног клинца показала је Борусија из Менхенгладбаха. Откупна цена за младог Ристића наводноизноси 1.5 милиона евра.

Повезане вести

1 comment

pera мар 13, 2015 at 21:40

Došlo je vreme da najezda naših klinaca vrati dugove neodgovornih i vrati klub tamo gde mu je mesto. Niko od njih ne sme da ode bez 5 mil. EUR. Da upravo tako jer ako je raspali PArtizan prodavao igrače koji su dva puta šutnuli loptu i potom tonuli na mapi fudbalera Evrope ovi momci zaslužuju da igraju za velike pare. Treba im samo dozirati nastupe i pošto je generacija u pitanju svima davati šanse, tako će i  oni i klub dobiti. Vratite stari izgled sajta jer ljudi ne znaju da ga ovako koriste šteta.

Reply

Leave a Comment