Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоХокеј

Пораз хокејаша у првом мечу полуфинала плеј-офа

Хокејаши Црвене звезде поражени су у првој утакмици полуфинала плеј-офа против Партизана резултатом 1:5 (0:1, 1:3, 0:1).

Утакмица је одиграна у леденој дворани Пионир пред око 120 гледалаца, а црно-бели су прву трећину решили у своју корист резултатом 1:0. Међутим, као и на неколико претходних дербија ове сезоне, црвено-бели су посустали у другом периоду игре, па је бранилац титуле водио са 4:1 после друге деонице, тако да изабраници тренера Александра Протића нису успели да се врате у игру у последњих 20 минута.

Погодак за Црвену звезду постигао је Јовица Рус, док су стрелци за Партизан били Марко Бркушанин (два пута), Марко Миловановић, Војин Драговић и Димитрије Филиповић. У другом полуфиналном сусрету Беостар је у суботу савладао Тису Волан резултатом 13:7.

Реванш меч између Црвене звезде и Партизана на програму је у недељу 8. марта у леденој дворани “Пионир“ са почетком од 17 часова и 30 минута, а помоћ навијача би била драгоцена за црвено-беле, који имају намеру да први пут у сезони савладају вечитог ривала и изједначе резултат у полуфиналноиј серији, која се игра на две победе. Реванш меч између Тисе Волан и Беостара игра се такође у недељу, у Сегедину, са почетком у 18 часова.

Повезане вести

Leave a Comment