Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Митровић: Велика ствар за нашу екипу

Капитен Црвене звезде, Лука Митровић, сумирао је своје утиске после велике победе екипе са Малог Калемегдана:

– Сјајна утакмица за нас, сјајан успех. Савладати Макаби који је актуелни европски првак и игра заиста сјајно ове сезоне, још са оваквом разликом, на крају је то изгледало заиста убедљиво. Велика ствар за нашу екипу и велики подстрек и мотив за следеће изазове – рекао је крилни центар београдског клуба, а затим наставио:

– У прве две четвртине једноставно нисмо успели да их преломимо. Фалило нам је нон-стоп нешто мало да се одлепимо на неку опипљивију разлику. После се у трећој четвртини десио тај пад који су они, као сјајна екипа искористили, одлепили се на осам разлике. После тога смо се уздигли направили велику серију, што овој победи даје додатну драж.

Митровић је похвалио свог млађег саиграча Марка Тејића и истакао његову велику улогу у тријумфу против “поноса Израела“:

– Теја је играо тих последњих петнаестак минута када се направила та највећа разлика и заиста цела екипа може да буде пресрећна да добијемо још једног играча у ротацији. Стварно је био један од кључних фактора ове серије на крају.

Повезане вести

1 comment

pera мар 6, 2015 at 23:21

Tejić je obradovao a ti poslednjih mesec dana toneš u formi. Okreni se kombinatorici i ulazu i potrudi se da čvšće zagradjuješ pod svojim košem . Tako ćeš se vratiti tamo gde pripadaš a to je reprezentativni nivo u svakoj utakmici. Doći će utakmice u kojima će neko podržati protivnika da igra na faul koji neće suditi i ne sme se biti svilen nikako. Seti se kako su se svi odbijali od Katića nije tu samo njegova snaga već odlučnost koja tebi ove sezone fali. I još nešto ne sme niko da proba svoj šut za tri poena deset puta, to se radi dva eventualno tri puta i ako ne ide proba neko drugi. Ne ide trojka uvek istog igrača.

Reply

Leave a Comment