Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Марјановић: Марко Тејић је јунак ове утакмице!

У Арени је вечерас све савршено функционисало и на колена је пао европски првак. Боби Марјановић је истакао да посебне заслуге има млади Марко Тејић.
„Осећај је прелеп, не знам шта бих ту могао још да додам, све се видело на терену. Буквално један од разлога ове победе био је Марко Тејић! Не волим да издвајам никог понаособ, али он је унео живост у нашу игру током последње четвртине и показао да стварно расте као играч. Супер је што се тако развија“, рекао је Марјановић и наставио:
„Што се нас тиче, мислим да смо одиграли једну одличну утакмицу и надам се даћемо овако играти и остале мечеве, да ћемо се овако борити. Било је и лоших ствари, али не бих сад о томе, зато што је ово велика победа за нас“.

Боби није крио да је незадовољан што је Звезда пропустила шансе да победи у нкој од предходних утакмица.
„Жалимо због пропуштене шансе, остаје жал дефинитивно. Али, шта је – ту је, све добре и лоше ствари које су се дешавали морају да остану иза нас, пошто је испред нас низ утакмица које морамо да добијемо“.

„Самопоуздање нам није ни падало. Свака победа нам је веома важна. Боримо се да победимо, ми смо тим и боримо се једни за друге. Генерално увек је добро када добијеш утакмицу сваки пут, али ова има посебан значај. Сада морамо само да смањимо грешке на минимум и биће све како треба“.

Ипак, ово је историјска победа. Савладан је шампион Европе.
„Ми на домаћем терену стварно играмо стварно одлично, али морам да будем искрен – нисам стигао ни да размишљам на ту тему, а-ха-ха! Лепо звучи када се каже тако, има неку посебну драж“, закључио је најбољи играч црвено-белих, а пише Б92.

Повезане вести

Leave a Comment