Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

ФК одговорио саопштењем на изјаве потпредседника Партизана

Управни одбор ФК Црвена звезда одржао је у понедељак, 2. марта, седницу после које је издато следеће саопштење:

Поводом изјаве потпредседника ФК Партизан Милорада Вучелића у којој се помињу неке „пријатељске утакмице“ и „ванфудбалске силе“, ФК Црвена звезда позива све фудбалске раднике да о поменутим „пријатељским утакмицама“ и „ванфудбалским силама“ говоре јасно и гласно, да аргументовано поткрепе своје тврдње, како бисмо се сви заједно борили против евентуалних негативности у српском фудбалу.

Без аргумената и уз теорије завере, такве тврдње само штете српском фудбалу, доводе у заблуду и уносе злу крв како међу клубове, тако и међу обичне навијаче. Искрено се надамо се да ће овакву врсту одговорности убудуће исказивати сви фудбалски радници.

ФК Црвена звезда је у последњих шест-седам година често указивала на бројне негативности које су се дешавале у српском фудбалу, а које су за директну последицу имале коначан исход у домаћем шампионату. Искрено се надамо да је то неспортско време далеко иза нас.

Користимо ову прилику да позовемо ФСС и судијску организацију да на поштен и одговоран начин анализирају и санкционишу рад судија, посебно грешке које смо видели у првом колу када је ФК Вождовац драстично оштећен на стадиону Партизана.

Надамо се да ће органи ФСС својим одговорним радом допринети да се врати поверење јавности у српски фудбал и сузбију све евентуалне шпекулације.

Председник ФК Црвена звезда
Светозар Мијаиловић

Повезане вести

Leave a Comment