Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лалатовић: Победу поклањамо навијачима!

Црвена звезда је дошла до жељена три бода на гостовању у Јагодини. Неизвестан меч до самог краја, али ипак победа је припала Београђанима. Одмах након судијског звиждука и кратког славља са навијачима, на питања репортера Арена спорта одговорио је шеф струке, Ненад Лалатовић.

Имали сте два гола предности онда је уследио промашен пенал, а онда од готовог уследила вересија, како се то у жаргону каже?

-Сасвим заслужено смо победили, у првом полувремену смо одиграли јако добро, постигли смо та два гола, промашили веома добре шансе, после је био и тај пенал… Мислим да би било неправедно да нисмо победили данас. На брзину смо примили та два гола, а то не сме да нам се дешава. Био је велики притисак на нама, многи су нам скидали кожу пред овај меч, а то много боли. Хтео бих да честитам својим играчима, и када је било 2:2, нису клонули духом, кренули смо напред. Избацио сам задњег везног Ристића и убацио Босанчића, он је добро одиграо. Хтео бих да се захвалим нашим навијачима, чак и када смо примили други гол дали су нам ветар у леђа, поклањамо ову победу њима.

Променили сте везни ред  односу на утакмицу са Радничким из Ниша. Овај је много покретљивији. Катаи, Ристић, Стојановић…

-У Нишу смо јако лоше одиграли прво полувреме, друго је било коректно.Видели сте да је Раднички добар тим, знају да играју на резултат. Тешко је победити сваку утакмицу, то даје драж овом првенству, биће још доста киксева. Сваку утакмицу морамо дати двеста посто да бисмо победили. Тако је било и данас и ми смо успели да дођемо до победе – објаснио је Лалатовић после меча у Јагодини.

 

 

Повезане вести

1 comment

dusan мар 1, 2015 at 17:31

nemamo pojma.

Reply

Leave a Comment