Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Пораз рукометаша у Шапцу

Рукометаши Црвене звезде поражени су у Шапцу од Металопластике 29:25 (13:10) и тиме практично изгубили све шансе око пласмана у плеј-оф.

Црвено-бели су значајно ослабљени отпутовали у Шабац. Поред повређених играча, Војислав Брајовић је напустио клуб и постао нови рукометаш словеначког Марибора, а Црвена звезда остала са ровитим Тодоровићем, Милошевићем, Милутиновићем и новајлијом Драгутиновићем на бековским позицијама. Вујовић и Гачевић су тек уписали прве минуте на прва два меча. Металопластика је имала вођство током целог меча, црвено-бели су успели у неколико наврата да изједначе, а почетком другог полувремена и да се врате у меч. Међутим, у том периоду су црвено-бели остали са два играча мање што је Металопластика искористила и одлепила се до краја меча. После 14:14 у 35.минуту меча, Металопластика је са два играча више дошла до 17:15, затим до 20:16 у 45.минуту, а до краја меча је одржавала предност.

Партизан је убедљиво славио у Лазаревцу против Колубаре, док је Спартак победом над Југовићем задржао лидерску позицију. Црвена звезда је на 6.месту табеле са 4 бода мање од четвртопласираног Партизана и лошијим међусобним скором и пет бодова мање од трећепласираног Југовића. Остала су три кола до краја, у којима Црвена звезда дочекује Железничар у наредном колу, а затим после гостовања Колубари, дочекује Спартак. Партизан и Југовић имају лакши распоред и потребна им је једна победа за да би потврдили учешће у плеј-офу.

_BTS9601Црвено-бели су имали подршку навијача, као и увек у када гостују у Шапцу. Шапчани су поздравили своје љубимце кореографијом и бавијали током целог меча.

Металопластика – Црвена звезда 29:25 (13:10)

Шабац – Спортска хала “Зорка“. Гледалаца: 2000. Судије: Марић (Панчево) и Машић (Зрењанин). Седмерци: Металопластика 1 (0), Црвена звезда 5 (3), Искључења: Металопластика 10, Црвена звезда 16 минута. Црвени картон: Младен Ивановић (Црвена звезда) 60. минут.

Металопластика: Арсић (13 одбрана, 2 седмерца), Драгићевић 9, Савић, Стевановић 5, Грујичић 3, Палевић, Делибашић 1, Остојић 1, Обрадовић 4, Марковић 2, Јездимировић, Митровић 3, Бојанић, Јевтић, Петровић 1, Владисављевић.

Црвена звезда: Живојиновић, Драгутиновић 7 (2), Вујовић, Милошевић 2, Гачевић, Антељ, Тодоровић 7, Шотић 1, Нешовановић 2, Матичић 1 (1), Бабић 4, Ивановић 1, Леовац, Милутиновић, Поповић, Цупара (13 одбрана).

Пре Железничара, Црвена звезда у четвртфиналу Купа Србије игра против Спартака, у среду 4.марта први дуел је у Суботици, а реванш 25.марта у Београду.

Повезане вести

Leave a Comment