Moja Crvena Zvezda
Најновије

Kadu najavljuje golove

Kadu

Zvezdin Brazilac Mendes Kadu je protiv Metalca samo nastavio sa dobrom formom koju pokazuje poslednjih nekoliko utakmica. Asistencija i gol najvidljiviji su učinak omalenog veziste koji ipak ne želi da u prvi plan stavlja pojedinačan učinak.

„Pobedila je Zvezda i Kadu samo to voli. Lepo je kad se da go, ali najlepše je kad pobedi Zvezda“, kaže naš vezista na sve boljem srpskom jeziku, „Ja igram sve bolje i biće još bolje na sledećim utakmicama, samo da Zvezda pobeđuje.“

Kadu ističe da se sve bolje uklapa sa Milovanovićem, Kaluđerovićem, Koromanom i ostalima.

„Koroman je super igrač, odličan, Dejan isto, a Andrija super daje golove. Kadu voli da igra sa njima i dobro je.“

Brazilac je protiv Metalca igrao na malo drugačijoj poziciji u timu, odnosno bliže golu, iza Kaluđerovića. To ga je i učinilo efikasnijim.

„Kadu igra kako trener kaže. Trener je rekao i meni je to dobro. Umem da dam gol, a umem i da igram za napadače. Najvažnije je da Zvezda pobeđuje.“

Zvezda je pauzu dočekala na prvom mestu, ali Kadu kaže da to nije važno.

„Važno je da sada dobro treniramo i da nastavimo da pobeđujemo. Sledeću utakmicu gostujemo. Najvažnije je da kad se završi takmičenje budemo prvi i Zvezda šampion, a sada ko je prvi, to će da se zaboravi kad se sve završi. Samo šampion se pamti“, kaže Kadu.

Повезане вести