Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Хелић: Тражићемо нашу шансу у првенству

После пораза у полуфиналу Купа Србије од Визуре (2:3), тренер Црвене звезде Бранко Ковачевић анализирао је пад у игри нашег тима након вођства од 2:0.

Визура је после другог сета поправила своју игру и на томе им треба честитати. Нисмо престали са добром игром, колико смо престали да их притискамо пре свега добрим сервисом и добрим блоком које смо имали у прва два сета. Та два елемента игре су нам касније мало заказала и без тих елемената је врло тешко добити екипу каква је Визура што се и показало на крају – истакао је Ковачевић.

У екипи Црвене звезде сјајну партију је пружила Адела Хелић која је освојила 34 поена, али то није било довољно да се савладала Визура.

Прва два сета смо личили на праву Звезду, каква треба да буде. Једноставно нисмо им давале да направе било какав корак ка освајању сета. Трећи, четврти и пети сет смо дозволиле да на почетку направе велику предност и на неким нашим глупим грешкама смо допустиле да се одвоје што је довело да тога да изједначе, а потом и победе – рекла је коректорка црвено-белих након меча, а потом је додала:

Не знам ни ја зашто се десио такав пад након другог сета, али у другом делу петог сета смо се вратиле у меч, али ипак касно. Имале су велику предност и било је јако тешко стићи их. Честитам Визури. Јако ми је жао што смо изгубиле. Главе горе, тражићемо шансу у првенству које прошле године нисмо освојиле – закључила је Хелић.

Повезане вести

Leave a Comment