Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаДруги пишуКошаркаНајновије

Радоњић након победе над Константином

Црвена звезда је рутински победила нишки Константин у четвртфиналу Купа Србије, и заказала дуел са „вечитим ривалом“. Тренер Звезде, Дејан Радоњић, био је задовољан након овог меча, а преносимо вам његову изјаву са портала „Mozzart Sport“:

„Честитам свом колеги Марку Цветковићу на свему што је урадио с Константином. Оно што смо прижељкивали то смо и урадили, савладали смо екипу Константина. Највећи ривал чека нас у полуфиналу. Што се претходног периода тиче, били смо оптерећени повредама и учинили смо све да се на прави начин спремимо за Куп. Лазић није био у тиму, али надам се да ће и он бити у екипи против Партизана. Морамо максимално да искористимо време које имамо да се припремимо за меч, који неће бити нимало лак“, изјавио је Радоњић, и додао:

„Партизан има десет победа заредом, нема пораз у 2015. години и сви знамо да је у питању противник који има квалитет и искуство. Тим у којем се пуно тога урадило и систем који је дуго година доносио трофеје Партизану. Желимо да њихов квалитет који имају смањимо, изразимо наш квалитет и дођемо до финала.“

Повезане вести

Leave a Comment