Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Најава: Звезда путује у Кикинду

Црвено-беле се и даље налазе на дну табеле, а врло мале су шансе да се може стићи до првих бодова у предстојећем сусрету на гостовању против Кикинде. Меч 13. кола игра се у суботу у дворани СЦ “Језеро“ са почетком од 18 часова.

У наставку сезоне се ситуација нимало није променила, па Звезда и даље губи утакмице врло убедљивим резултатима. Просто је невероватно како је клуб, који је целу деценију био стабилан суперлигаш, за кратко време, услед финансијских проблема остао без квалитетног играчког кадра и практично остављен са врло скромним саставом да пропадне и испадне у нижи ранг. У прошлој утакмици доживљен је нови бродолом на домаћем терену од шабачког Медицинара. Исидора Сујић је постигла осам голова, али су црвено-беле “залеђене“ на минус 25 (26:51).

У првом делу сезоне Црвена звезда је на домаћем терену изгубила од Кикинде резултатом 21:29, а то је био један од пораза са мањом разликом ове сезоне. Од 2006. године ове екипе су одиграле 11 првенствених утакмица, а Кикинда је успешнија са 8-3 у победама. Пре нешто мање од годину дана Звезда је савладала Кикинду у Београду резултатом 35:20, али се у међувремену ситуација потпуно променила, па је домаћи тим апсолутни фаворит у наредном мечу.

Звездин наредни ривал заузима шесту позицију са 13 освојених бодова. Боре се за место у европским такмичењима, а предводи их убојити стрелац Александра Вукајловић уз помоћ Јоване Вељковић, Јелене Агбабе и Јелене Ардале и осталих чине солидан састав, против кога ће београдски тим тешко моћи да оствари нешто више.

Црвена звезда нема много избора, већ да одигра најбоље што може све утакмице до краја, па шта буде. Рукометашице црвено-белих су најмање криве за ситуацију у којој се клуб налази и организационо и такмичарски.

                                              Кикинда – Црвена звезда

                                             13. коло Супер лиге Србије

                                                Субота, 21. фебруар 2015.

                                       СЦ Језеро – Кикинда, 18:00 часова

Повезане вести

Leave a Comment