Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Медицинар прејак за црвено-беле

Рукометашице Црвене звезде убедљиво су поражене на домаћем терену у мечу 12. кола Супер лиге Србије. Медицинар није имао милости, па је славио у престоници Србије резултатом 51:26.

Млади тим црвено-белих никако не успева да освоји прве бодове ове сезоне, а Медицинар је екипа која не одговара београдском тиму, јер је и у првом колу ове сезоне славила са убедљивих 44:24. Звезда је повела са 2:0 головима Исидоре Сујић и Сабине Карадиновић и била је у игри у првих осам минута, али је након тога дошло до пада од кога се црвено-беле по правилу не враћају, па је Медицинар већ у 15. минуту стекао двоцифрену предност (16:6) поготком незаустављиве Ане Радовић. Гошће из Шапца су већ на полувремену имале велику залиху од 15 голова разлике (28:13).

У наставку су још више повећале предност и демолирале Звезду усред Београда. Нестварно добар голгетерски учинак имала је Ана Радовић, капитен Медицинара, која је постигла чак 19 голова, док су се Марина Обућина и Дуња Враголић зауставиле на по седам погодака. У екипи Црвене звезде најрасположенија је била Исидора Сујић, која је осам пута погодила мрежу.

Црвена звезда – Медицинар 26:51 (13:28)

Београд – Дворана: СЦ Вождовац. Гледалаца: 50. Судије: Секулић и Јовандић. Седмерци: Црвена звезда 6 (5), Медицинар 6 (6). Искључења: Црвена звезда 10, Медицинар 8 минута.

Црвена звезда: Манчић 4 (1), Гуџић 2, Ј. Ђорђевић 1, Ђокић 1, В. Ђорђевић 1, Лежаја, Михајловић 4, Вуклиш, Сикимић 2, Сујић 8 (4), Карадиновић 3.

Медицинар: Дукић, Враголић 7, И. Васиљевић 1, Милошевић 1, Белушевић, Мијаиловић 2, Радовић 19 (6), Ручнов 3, Д. Васиљевић, Селенић, Јовић 4, Миловановић, Обућина 7, Нинков 6, Стојковић 1.

Црвено-беле су све даље од реалних изгледа за опстанак у лиги, иако до краја шампионата има још 10 кола. У следећој рунди такмичења Звезда гостује у Кикинди.

Повезане вести

Leave a Comment