Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лалатовић: Надамо се да ћемо овако играти и на пролеће

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, био је задовољан након утакмице против БАТЕ Борисов.

Мислим да је ово била једна лепа утакмица, против веома јаког и квалитетног противника који је учесник Лиге Шампиона у последњих шест година. Моји играчи су одиграли јако добру утакмицу, имали су приступ како смо се и договорили у свлачионици. Играли су онако како треба – јако је битно да на утакмицама пруже оно што вежбамо на тренинзима. Паркер је данас постигао оба гола, али то је све плод колективне игре Црвене звезде. Код првог гола је сјајно напао простор након центаршута, а после након високог пресинга постигао и други. Али, опет, мени је од резултата битније како играчи трче, како се крећу и како испуњавају захтеве које поставим пред њих, и веома сам задовољан како су данас одиграли и честитам им на победи – рекао је Лалатовић.

Црвена звезда је забележила добре резултате и против клубова који су учесници Лиге Шампиона. Уз то, рачунајући све утакмице, није забележила ниједан пораз.

Ми у стручном штабу се мало шалимо, говоримо како смо победили Рубин и БАТЕ, учеснике Лиге Шампиона, док смо са Металистом ремизирали, па смо, ето, “прошли” ту мини групу. Али, шалу на страну, играчима сам рекао да је битно да испуњавају захтеве које постављамо пред њих. А за нас је најбитније то прво коло, ово се све заборавља. Јако сам задовљан како су моји играчи одрадили припреме, идемо задовољни за Београд, и надамо се да ћемо овако играти и на пролеће.

Капитенска трака се на данашњој утакмици нашла на руци Предрага Рајковића.

Рајковић ће бити капитен Црвене звезде на пролеће. Рајковић је будућност клуба, неко на кога озбиљно рачунамо да у наредних пар година буде у клубу, најбољи је млади голман у Србији, у Европи, „А“ репрезентативац је, и мислим да сам донео праву одлуку и да сам изабрао правог капитена – рекао је Лалатовић.

Повезане вести

1 comment

pera феб 15, 2015 at 09:18

Lalatoviću opametite se i vratite Despotovića u tim onog Orlandića raskinite ugovor preskup je da bi sa Zvezdom samo trenirao. Jednom grobar uvek grobar. Nikada ga nežemo prihvatiti zapantute to.

Reply

Leave a Comment