Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Liga „B“ timova-Zvezda:BSK 3:0

Detalj sa meča

Stadion: FK “Crvena zvezda”

Sudija: Lazar Lukić (Beograd)

CRVENA ZVEZDA: Bajković (Pavlović), Ignjatijević, Savio, Reljić, Stojković, Bogdanović (Blažić), Nikolić (Ilić), Lazović (Mijailović), Binić (Zorica), Perović (Požar), Jevtić (Mijović).

BSK BORČA: Džodžo, Stojanović, Milošević, Pejić, Karanfilovski, Savković, Obradović, Vignjević, Vasić, Đukić, Damjanović.

Rezerve: Stijaković, Raojević, Vijovin, Grdinić, Ranđić, Perić, Eze.

U utakmici šestog kola Lige drugih timova, odigranoj na pomoćnom terenu Zvezdinog stadiona u ponedeljak, rezervisti Crvene zvezde ubedljivo su savladali ekipu BSK Borče sa 3:0 (1:0).

Mreža gostiju načeta je u 38. minutu utakmice, kada je Jevtić osvojio loptu na sredini terena i odlično uposlio Lazovića na levoj strani. Lazović je pronašao samog Binića koji je polu lobom savladao golmana i doneo Zvezdi prednost.

U poluvremenu su izvršene dve izmene. Binića je na desnom krilu zamenio Zorica, dok je Nikolić svoje mesto ustupio Iliću, koji je otišao na mesto štopera, dok je Savio koji je u prvom poluvremenu igrao centralnog beka, prešao u vezni red.

U 57. minutu viđen je i drugi gol. Lazović je ponovo poslao sjajnu loptu u prostor, do nje je prvi stigao Zorica i bez većih problema postigao novi pogodak.

Poslednji gol postignut je u 86. minutu. Ignjatijević je lepo uposlio Mijovića, koji je sa nešto više od deset metara snažno i neodbranjivo šutirao, i lopta se od prečke odbila u gol, za konačnih 3:0.

Treba istaći i da su u drugom poluvremenu šansu dobili svi igrači sa klupe.

Crvena zvezda је nakon pet odigranih utakmica, zabeležila tri pobede i dva remija.

Повезане вести