Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Црвено-беле убедљиво славиле против Врачара

Ватерполисткиње Црвене звезде забележиле су најубедљивију победу у сезони. Актуелне шампионке Србије савладале су Врачар у четвртом колу националног шампионата резултатом 18:3.

Тим Милоша Брадића представља праву казнену експедицију у домаћим такмичењима, па је у том стилу и почео утакмицу са 3:0 у првој деоници. Разлика је наставила вртоглаво да расте у корист браниоца дупле круне. Посебно је импоновала игра у одбрани домаћег тима, па гостујуће играчице нису успеле да дођу до изражаја од Звездиног пресинга и на крају су морале да се задовоље са три постигнута поготка. Истовремено је и реализација шампионки била на високом нивоу, о чему сведочи и 18 постигнутих голова, што је најбољи резултат црвено-белих ове сезоне.

150137_10152647758774342_7530064860339645556_n

Најефикаснија на утакмици била је Јована Пантовић са четири постигнута гола. Пратиле су је Тијана Јаковљевић, Јована Миловановић и Нада Мандић са по три поготка. Најискусније у тиму, Драгана Ивковић и Ивана Ћоровић, су се по два пута уписале у стрелце, а једном је мрежу погодила Катарина Ђорђевић.

Црвена звезда је задржала лидерску позицију на табели са максималним учинком од четири победе, а овим тријумфом обезбеђен је и пласман на финални турнир Купа Србије и у завршницу првенства. Иза Звезде су Таш 2000 и Сента са учинком од по три победе и једног пораза. Црвено-беле у следећем колу гостују екипи Бечеја, која је до сада забележила сва четири пораза.

Голеаду ватерполисткиња Црвене звезде можете видети на снимку испод:

Повезане вести

Leave a Comment