Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Трнић: Да се вратимо у победнички ритам

Одбојкашице Црвене звезде покушаће да поправе утисак и врате се на победнички колосек после максималног пораза против Визуре. Црвено-беле у суботу гостују против ТЕНТ-а у Убу, а средњи блокер Јелена Трнић изнела је своја запажања о актуелном тренутку у коме се налази екипа Црвене звезде:

– Требало би да се мало тргнемо после ових за нас тешких утакмица, пре свега мислим на мечеве против Визуре и Спартака. Имали смо неколико састанака и разговарали смо међусобно у потрази за бољом игром и концентрацијом на утакмицама. Морамо да се вратимо у победнички ритам јер нам предстоји Финални турнир Купа Србије и мислим да би требали да одиграмо предстојеће мечеве најбоље што можемо да би стекли неку сигурност. Ако желимо да одбранимо пехар Купа Србије не смемо да наставимо са лошим играма и поразима – рекла је Јелена Трнић, блокер Црвене звезде.

Обреновачки ТЕНТ ће бити организатор финалног турнира Купа Србије, па ће наше одбојкашице искористити прилику да се навикну на спортску дворану у Убу.

– Нама не значи толико где играмо, већ како уђемо у утакмицу. Како почнемо меч тако ћемо и одиграти до краја. Нисмо до сада никад играле у Убу, видећемо како је тамо и искористићемо прилику да се навикнемо на халу пошто се тамо игра и Финални турнир Купа Србије – истакла је Трнићева.

Утакмица 15. кола између ТЕНТ-а и Црвене звезде игра се у суботу 7. фебруара од 20 часова у спортској дворани у Убу. Меч ће судити Горан Градински и Светлана Симић.

Повезане вести

Leave a Comment