Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеРукомет

Рукометаши приморани отказали учешће у Ваљеву

Рукометаши Црвене звезде приморани су да откажу учешће на традиционалном меморијалном турниру „Никола Јевремовић Гужва“ у Ваљеву.

Црвено-бели имају великих проблема са повредама и болести, па су десетковани пред наставак првенства морали да откажу учешће и на турниру у част бившег тренера, на којем су требали да бране трофеј освојен прошле године. Тренер Ненад Перуничић за МЦЗ каже да проблеми са повредама нису дозволили учешће у Ваљеву, тиму су потребне утакмице и да је из више разлога то погубно.

Нама је јако жао што смо приморани да откажемо учешће у Ваљеву. Волимо да играмо у Ваљеву и на турниру у част бившег тренера. Жао нам је и због наших навијача и што нећемо бити у могућности да бранимо трофеј. Једноставно, имамо великих проблема са болести и повредама играча, а наставак сезоне је следеће недеље. Планирали смо турнир у склопу припрема, али нисмо у могућности да дођемо, на жалост. 

Црвено-бели су до сада одиграли три припремне утакмице и учествовали на турниру на Бањици прошлог викенда, када су у финалу поражени од Војводине. Наставак сезоне у рукометном првенству је следеће недеље, када у Шумицама Црвена звезда дочекује Југовић у дербију кола.

Повезане вести

Leave a Comment