Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Лалатовић: Аливодић ми није интересантан

У медијима се последњих дана као могуће појачање шампиона Србије помињао доскорашњи фудбалер новосадске Војводине, Енвер Аливодић, међутим, тачку на такве гласине ставио је тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић.

– Први пут чујем за ту могућност. Мени је после одласка Печника потребан играч за леву страну, а Аливодић није интересантан – изјавио је Лалатовић.

Наредну проверу на припремама у Словенији црвено-бели ће имати већ 6. фебруара. Ривал је седмопласирани тим руске Премијер лиге – Рубин из Казања, чији је члан некадашњи фудбалер Звезде, бугарски репрезентативац Благој Георгијев, а ту је и још неколико познатих имена као што су Сезар Навас, Марко Девић, Максим Кануњиков, Карлос Едуардо, Гокдениз Карадениз…

Дан касније пулени Ненада Лалатовића одмериће снаге са Металистом из Харкова, чији је члан голман шампионске генерације Црвене звезде из сезоне 2003/04 – Владимир Дишљенковић. Наредна провера заказана је за 10. фебруар против Ростова, а већ 11. фебруара противник ће бити још једна екипа са истока – Мордовија из Саранска. Последњи ривал биће учесник Лиге шампиона из ове сезоне – белоруски БАТЕ Борисов, за који наступа некадашњи дефанзивац београдског клуба Филип Младеновић. Екипа се враћа у Београд 15. фебруара.

Повезане вести

2 comments

Teks Viler феб 5, 2015 at 06:46

Dovedi Radonjica,decko bojkotovao Partizan da bi zaigrao za Zvezdu.A kakav je potencijal…kao Dzajic!Dobro je da je isplacen onaj *kezonja*Bronovicki,najskuplje minute u istoriji fudbala je odigrao…

Reply
pera феб 5, 2015 at 08:51

Da li se neko setio da dovede Radonjića, nije jer nije njihov igrač a prodefilova kroz klub pola Crne Gore. Sa ovim dešavanjima od juče mislim da je Terzić odstranio Despotovića iz kluba da bi učinio Raji Božoviću i doveo njegovog igrača Orlandića. Evidentno je da nemamo gol igrače malo Jović je još mali Jović i treba vremena. Ostali sem realno KAtaija ne mogu da pogode gol. Razlog je formacija sa jednim špicem koji ne igra da daje gol već da otvara prostor u kome opet mi iz tranzicije imamo jedino Kataija koji ima dribling da bi to koristio. Salami i Parker su takodje igrači koji su spoljni i mi na tim pozicijama imamo tonu igrača. Jedino je možda njima obećano da će sigurno igrati e tu je problem zato je morao da se žrtvuje jedini pravi centarfor u timu sada kada je trebalo da dobije svoje minute, kada je prošao cele pripreme i kada bi sigurno na proleće zablistao ako se igra na njega. Ovo što san napred rekao prizilazi iz postupaka i namerno ponovo aktivirane prile o Orlandiću koji iskreno nema kvalitet za Zvezdu a i muka mi je više od razvijanja crnogorskih igrača koji nam kao Vešović zabiju nož u ledja iz zahvalnosti. Jednog velikog ciganina Milunovića su oterali na isti način sada to rade sa Despotovićem gubi Zvezda gubi srpski fudbal.

Reply

Leave a Comment