Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Инђија – Црвена звезда

Наставља се такмичење у одбојкашкој Суперлиги Србије утакмицама четрнаестог кола, у коме наш тим гостује Инђији. Црвено-бели су у прошлом колу победили Ђердап, и тако се вратили на победнички колосек у овом такмичењу, и утакмицу против Инђије ће свакако покушати да искористе за наставак серије, и подизање форме.

Одбојкашки клуб Инђија је на крају прошле сезоне заузео друго место у Првој лиги Србије, и на тај начин обезбедио бараж меч за попуну Суперлиге Србије, против суботичког Спартака. Победили су их са 3:0 у победама, препустивши противнику само један сет у три меча, и остварили историјски успех. Добро су стартовали ове сезоне у суперлигашком каравану, остваривши три победе у прва четири кола, али су од тада забележили само два тријумфа и седам пораза. Тренутно су на седмој позицији са 14 бодова, колико има и осмопласирани Раднички. Пет бодова су изнад зоне испадања, тако да су за сада безбедни, али имају због чега да стрепе. 2015. годину су започели убедљивом победом у Љигу против Спартака (3:0), али су затим истим резултатом поражени на свом терену од крагујевачког Радничког, а и Рибница је била боља од њих у Краљеву. Са друге стране, Црвена звезда је ову годину започела са четири дерби утакмице, две у Лиги, и две у Купу изазивача. У првенству је поражена у два меча (од Партизана и Војводине), док је у Европи два пута била боља од мађарског Фино Капошвара, и пласирала се у четвртфинале овог такмичења. Након поменуте победе над Ђердапом, црвено-бели су на другој позицији на табели са пет бодова мање од Партизана, и три више од Војводине.

Надамо се да ће црвено-бели имати подршку у Инђији, па позивамо све навијаче да дођу у халу, и подрже наш тим. Звезда неретко има већу подршку у гостима, него код куће, па нека тако буде и данас. За оне који нису у могућности да прате меч уживо, обезбеђен је директан телевизијски пренос (РТС 2).

Идемо до нове победе!

XIV коло Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Инђија – Црвена звезда,

Дворана: СХ „Инђија“, четвртак, 29. 01. 2015. године, 18h

Повезане вести

Leave a Comment