Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРукомет

Милош Живојиновић поново у Звезди

Искусни чувар мреже, Милош Живојиновић, до краја сезоне носиће дрес Црвене звезде. Он ће бити подршка младим голманима Владимиру Цупари и Марку Антељу.

Црвена звезда је морала да реагује после повреде лигамената Стевана Симића, па је ангажовала Милоша Живојиновића, који је са црвено-белима освојио дуплу круну у сезони 2003/04. Београдски тим је тада имао сјајну генерацију коју су предводили Дарко Станић, Иван Никчевић, Ненад Вучковић, Никола Манојловић, Растко Стојковић, капитен Александар Аџић, Никола Којић…

Живојиновић ће сада бити најстарији у тиму. Рођен је 19. новембра 1976. године. У каријери је поред Звезде играо у Словенији, Италији, Израелу, Македонији, а у Србији за Стари град, ПКБ, Рекреативо, Вождовац… Искусни чувар мреже је био професор физичког његовом новом саиграчу Владимиру Цупари, садашњем капитену црвено-белих.

zdd

Милош је претходне јесени бранио за Вождовац, а екипи Црвене звезде се пре њега прикључио још један искусни рукометаш. У питању је средњи бек Данило Дробњаковић (на слици у дресу са бројем 30), који већ извесно време тренира са екипом. Дробњаковић је 2005. године у дресу суботичке Фиделинке голом из деветерца преко руку противничких играча избацио Партизан из плеј-офа, а након тога су се борили за титулу против Војводине, али нису успели да стигну до трофеја.

Дробњаковић је рођен 17. априла 1980. године, имао је паузу од око пола године у претходном периоду, а иза себе има и искуство из Француске, где је носио дресове Нанта и Биљера.

Повезане вести

Leave a Comment