Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Rezultati mlađih kategorija

Mlađe kategorije FK Crvena zvezda

Prethodnog vikenda odigrani su mečevi mlađih kategorija. Na scenu od crveno-belih nada izlazili su omladinci i kadeti, dok je susret pionira našeg kluba u Čačku protiv Borca odložen.

Omladinci Crvene zvezde u okviru 9. kola gostovali su u Novom Pazaru. Pred oko 800 gledalaca na gradskom stadionu, naše nade srušile su otpor domaćina u drugom poluvremenu.

Novi Pazar : Crvena zvezda 0:2 (0:0)

Golove za naše omladince postigli su Dragoljub Srnić u 66 i Dragićević u 70 minutu susreta. Naš tim je nastupio u sledećem sastavu:Stošić, Stanković, Lakićević (Miletić), Ružić, Spajić, D. Srnič (Deretić), S. Srnić, Rakić (Radovasnović), Dragićević (Zarubica), Stefanović (Dukanac), Đorđević.

Ovom pobedom naši omladinci su zadržali čelnu poziciju sa 25 osvojenih bodova, tri više od drugoplasiranog OFK Beograda i uz fantastičnu gol razliku 28:5.

Takođe u okviru 9. kola, kadeti našeg kluba deklasirali su vršnjake Borca u Čačku.

Borac : Crvena zvezda 1:5 (0:2)

Strelci za kadetsku selekciju Crvene zvezde bili su Čikić u 24, Ožegović u 33, Marinković u 66, Savićević u 72 i Simić u 80 minutu susreta. Počasni pogodak za kadete Borca postigao je Kovačević u 81 minutu. Meč je odigran na pomoćnom terenu FK Borac pred oko 200 gledalaca. Kadeti našeg kluba nastupili su u sledećem sastavu: Marinković, Rajković, Lazić, Stanojević (Nikolić), Popadić, Golubović, Marinković, Ćirić (Simić), Rizovski (Mihajlović), Ožegović (Janković), Savićević (Ahčin), Čikić (Stojković).

Nakon ovog kola naši kadeti su se učvrstili na čelnoj poziciji iako imaju utakmicu manje od drugoplasiranog Rada. Do sada su ostvarili maksimalan učinak od 24 boda i gol razliku 25:3.

U narednom 10. kolu i omladinci i kadeti našeg tima ugostiće vršnjake iz niškog Radničkog.

Повезане вести