Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Алексин дан са Звездом

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком максимално се труди да оствари што је могуће већу интеракцију са навијачима. Сходно томе осмишљена је и занимљива акција под називом „Дан са Звездом“, а први добитник ове атрактивне награде био је Алекса Зрилић. Овај основац учествовао је у игрици за навијаче у полувремену утакмице са Игокеом, погодио је највише слободних бацања и тако добио прилику да упозна и да се дружи са кошаркашима црвено-белих.

Алекса је на дан утакмице са Задром у Пионир дошао два сата пре почетка меча, упознао се са играчима по њиховом доласку у београдски храм кошарке, а са њима је био и на паркету приликом загревања . Утакмицу са Задранима је пратио тик уз терен, у друштву Звездиних полетараца Николе Чворовића и Ђорђа Каплановића, а у паузи између прве и друге четвртине од стране клуба је добио пригодан поклон.

Омиљени Алексин кошаркаш је Чарлс Џенкинс, па зато и не чуди што је на Звездину утакмицу дошао у мајици са његовим ликом. То је одушевило америчког интернационалца који је неко време провео у разговору са Алексом. Потписивање аутограма и сликање је било незаобилазно на опште одушевљење малог Алексе коме је Звезда омогућила да упозна свог идола.

КК Црвена звезда Телеком ће наставити са овом акцијом и зато вас позивамо да редовно долазите на Звездине утакмице, вредно тренирате, чекате своју шансу и као Алекса освојите ваш „Дан са Звездом“.

Повезане вести

Leave a Comment