Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Радоњић: Друго полувреме је било управо онако како смо хтели да буде

Црвена звезда је одличном партијом и 18. победом из исто толико утакмица у АБА лиги ове сезоне наставила доминацију, одморила Маркуса Вилијамса за неке наредне битке и разиграла кошаркаше са мањом минутажом. Тренер Дејан Радоњић анализирао је меч против Задрана на конференцији за медије после утакмице:

Задар је започео меч са циљем да нас изненади одмах на старту. Сигурно да је указивало на могуће изненађење и њихову наду да ће то да буде тако. Међутим, ми смо одиграли доста квалитетно, чврсто и искористили њихове грешке да стекнемо предност. Лоше смо стартовали другу четвртину, они су играли са нижом поставом где се нисмо добро снашли у фази одбране и добрим шутевима успели су да постигну чак 28 поена. Друго полувреме је било управо онако како смо хтели да буде и урадили смо доста квалитетних ствари из којих смо на крају убедљиво славили – истакао је Радоњић, а потом додао:

– Не само да је Маркус добио одмор, него смо урадили нешто што ће нам бити неопходно у нашој игри и у наредним мечевима, када нас очекују најважније битке о којима морамо да размишљамо. Вилијамс је због превеликог оптерећења у великом делу утакмица данас био на клупи. Сигурно да ћемо сваку прилику користити да извучемо највише од онога што је потребно за победу, а у овом тренутку смо сматрали да он може да одмори – објаснио је Радоњић.

Повезане вести

1 comment

ds јан 20, 2015 at 12:40

Gospodine uspostavi neki balans,pod pritiskom si i neka si.Ali brate ako ista znas,de izvuci nesto iz te EL, kroz Aba ligu daj vise minuta Tejicu jer Luka nema zamjene,opet si imao priliku da uvedes Kaplanovica i Cvorovica momci ce citavu godinu presjediti,ne treba im to ostao bi i Rebic sinoc da ga navijaci nisu trazili.Rotacija igraca ti je katastrofa,isto kao na pocetku sezone sto ne pokusas nesto drugo? Nesto bolje,Djenka sinoc krenuo on ga posla na klupu,protiv Galate Kalinic odlican umjetso da ga je drzao u 3/4 nema ga nigdje.Rotacija u EL toliko ne radi niko,stavis one kojima ide a ne da ti Jovic u najvaznijih momentima suta za tri vise puta i masi.Isto vazi i za Aba ligu,daj osmisli jos nesto izvuci maksimum iz tima.

Reply

Leave a Comment