Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Uvalin novi trener, mladi igrači ostaju

Uvalin novi trener
Uvalin novi trener

KK Crvena zvezda obaveštava javnost i sve Zvezdaše da je angažovala Mihajla Uvalina za svog novog trenera.

U dosadašnjem radu, Mihajlo Uvalin je imao niz istaknutih uspeha, kako kod nas tako i u inostranstvu. Radio je dugo sa mlađim kategorijama Crvene zvezde, 1998. bio je nadomak osvajanja juniorske titule Jugoslavije sa generacijom koju su tada predvodili Vujanić i Radmanović.

Uvalinova karijera je dalje išla uzlaznom putanjom, ređao je uspeh za uspehom a najveći je osvajanje titule sa belgijskim Ostendeom. Radio je i u austrijskom Innsbrucku, poljskom Polpaku i ukrajinskoj Politehnici.

Mihalo Uvalin je izvanredan u radu i razvoju mladih igrača, kao i u individualnom radu sa njima. Upravo to je ono što je potrebno našem klubu u narednim sezonama. Mihajlo je ambiciozan, talentovan i energičan trener.

Karakteristično za ekipe koje je vodio je izuzetna disciplinovanost i agresivnost, što je posledica veoma snažnog trenažnog procesa koji primenjuje.

Osnovni kostur ekipe biće Zvezdini mlađi igrači sa kojima je dogovoreno da ostanu u ekipi. Novi trener ima zadatak da u narednim danima uradi brzo pronalaženje i izbor novih igrača koji će nadograditi ekipu.

Повезане вести