Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Блажич: Морамо бити стрпљиви

Најбржи кошаркаш Црвене звезде и један од љубимаца навијача, Јака Блажич, у поразу против Галатасараја убацио је четири поена, али није га хтео шут за три поена, као ни већину његових саиграча. После утакмице покушао је да пронађе узроке трећег пораза црвено-белих у Топ 16 фази.

– Могу да кажем да је Галатасарај данас заслужено победио. Нисмо погодили отворене шутеве у нападу и то није било довољно за победу. Њихова заслужена победа и још једно искуство више за нас. Изборили смо овај Топ 16 и мислим да можемо и овде да играмо. Данас нисмо погодили, Галатасарај је затворио рекет, то ће вероватно сваки тим да ради, морамо на томе да радимо на тренингу и погодити отворене шутеве. Дуга је сезона, има осцилација у игри и надам се да ћемо то што брже да решимо – рекао је словеначки репрезентативац, а затим додао:

– Сви хоћемо да победимо, и навијачи и ми. У свакој утакмици императив је победа. У Топ 16 то није лако, по први пут су играчи у таквој ситуацији. Учимо се и сигурно постајемо јачи, али морамо бити стрпљиви. Дуга је сезона и биће још битних утакмица. То су све клубови који су међу најбољима у Европи. Звезда још увек није тамо, али мислим да са оваквим тимом и начином рада можемо брзо да дођемо до овог нивоа. Морамо да прихватимо шта је потребно урадити и да то пренесемо на утакмице. Морамо имати више самопоуздања и мислим да ће бити боље – закључио је Блажич.

Повезане вести

Leave a Comment