Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јововић нови пик црвено-белих

Управа Црвене звезде је чини се одустала од нападача Зете Петра Орландића, а појачање би могао да буде други играч из Црне Горе. Спортски директор најтрофејнијег српског клуба, Блажо Раосављевић, потврдио је интересовање црвено-белих за Владимира Јововића из Сутјеске.

– Јововић има све перформансе да буде интересантан за Звезду. Распитивали смо се за њега и био би појачање за Звезду. Још нисмо контактирали Сутјеску, али нам је интересантан – изјавио је Раосављевић за Србију данас.

Јововић има 20 година, а у јесењем делу шампионата Црне Горе ове сезоне постигао је четири гола на 13 утакмица, док је Сутјеска заузела друго место са четири бода мање од Рудара. Јововић је наступао за младу репрезентацију Црне Горе, а већ је одиграо и пет сусрета за сениорску селекцију. Звезда очекује долазак Нигеријца Гболахана Саламија, па не жели да гомила нападаче, тако да би Јововић, ако евентуално дође, наступао по крилу, што му и одговара, јер је везњак са офанзивним карактеристикама, а по потреби може да игра и у нападу. Током 2013. године био је на мети Партизана, али до сарадње није дошло. Претходне две сезоне освајао је шампионску титулу са екипом из Никшића.

Повезане вести

2 comments

окнарб јан 10, 2015 at 15:10

да ли ће доћи раде крунић?

Reply
mmmm јан 10, 2015 at 15:04

Uzimaj!

Reply

Leave a Comment