Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лазовић искључује могућност продужетка уговора

Капитен Црвене звезде Дарко Лазовић није сигуран да ли ће у зимском прелазном року наћи повољан инострани ангажман, али је сигуран да неће још једном продужити уговор са најтрофејнијим српским клубом.

10616451_773667402694158_6763966250700631771_nЗвезда за сада није договорила ниједан трансфер неког фудбалера, па остаје питање како то Звездан Терзић и братија у управи планирају да регулишу огромне дугове како би добили дозволе за наступ у Супер лиги Србије и у европским такмичењима. Лазовић је истакао да ће сезону завршити у Звезди уколико се не појави нека понуда која би задовољила њега и клуб, али у том случају Звезда ће имати још један проблем јер су и дуговања према капитену веома велика и прелазе цифру од 600.000 евра.

– О продужетку уговора је мало нереално да причамо. Већ сам једном продужавао уговор и шест година бити у клубу је много. Желим да се опробам у јачим лигама. Тек ме чека разговор са управом клуба по многим питањима, али је нереално да разматрамо наставак сарадње – изјавио је Дарко Лазовић за Новости и затим додао:

– Ситуација је тренутно таква да остајем до лета. Наравно, прелазни рок је тек почео, све је у оптицају. Ако се појави добра понуда отићи ћу.

Лазовић је играч са најдужим стажом у екипи. На београдску Маракану је стигао 2009. године из чачанског Борца. До сада је одиграо 128 такмичарских утакмица за црвено-беле, постигао 26 голова, учествовао у освајању шампионске титуле 2014. и два Купа Србије 2010. и 2012. године. Минуле јесени понео је и капитенску траку, која је одузета Николи Мијаиловићу. Остаје да се види како ће се разрешити ова ситуација, а не би било изненађење да Звезда поново остане кратких рукава, али чак и да се појави солидна понуда тај новац би вероватно брзо отишао на измирење нагомиланих дугова.

 

Повезане вести

5 comments

mmmm јан 10, 2015 at 15:11

Laza je po meni jedna od najvecih legendi kluba iz ovog veka. Maksimalno nas je ispostovao kao covek, redovno bio medju najboljim igracima. Mnogi bi nas tuzili vec posle 6 meseci. 6 godina je igrao za nas, to sve govori.

Reply
pera јан 10, 2015 at 13:22

Ovog dečka i njegovu karijeru je upropastio Miljković grobar. Ne želite da priznate ali ko je gledao tu utakmicu jedino što je ta neznalica radila je bilo jurenje Lazovića da ga povredi. I tako grobari osvojiše titulu a Laza završi na operacionom stolu i povećom pauzom koja ga je srozala. Istina je da u proteklih 6 meseci kao da nije igrao, bežao je od startova i to mu je skinulo cenu. Još nešto a pita li se neko kako to i zašto igrači Zvezde kad dodju do transvera obično se napakuje da idu bez obeštećenja. ŠTA JE RAZLOG, oni kod komšij, niti su bolji igrači iako se grobari nasladjuju ovakvim razvojem transvera, niti ih prodaju neki drugi menadžeri. Da opet tu nije kao u privredi skidanje cene kluba koji bi da neko uzme bez dinara, oproban metod. Miškoviću, Miškoviću eno ti Partizan on je državni – vojni klub sa njima trguj, ostavite Zvezdu na miru ma ko da je u pitanju.

Reply
Teks Viler јан 10, 2015 at 16:14

Laza iz ere Prosineckog…poletan,mastovit,brz,sjajni prekidi,driblinzi,slanje Lazevskog po novine,gol Mustafi u kupu,sjajna rola i suze u Bordou…Posle povreda,dug oporavak bez novca(gde je tada bio portparol da pomogne kolegi)povratak i nekoliko cudesnih igara pa neobjasnjiv pad.Sve u svemu,srecno majstore u daljoj karijeri.

Reply
comi јан 10, 2015 at 13:08

Treba ga metnuti na tribine do kraja sezone, ionako nam nije od koristi, nista nije pokazao celu polusezonu, a i proslu je igrao solidno svaku 5. utakmicu…

Reply
Teks Viler јан 10, 2015 at 09:40

Tacnije,pet i po godina.Ovih poslednjih 6 meseci nisi igrao.Ili jesi?

Reply

Leave a Comment