Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јокић и Караклајић више нису чланови Црвене звезде

Милан Јокић и Никола Караклајић споразумно су раскинули уговоре са Црвеном звездом и слободни су у избору новог клуба. Њих двојица су минуле јесени поднели захтеве за раскид, али су сада одлучили да опросте део дуговања, а заузврат су добили чисте папире.

milan-jokicKaraklajic

Звезда је на овај начин успела да настави са праксом по којој фудбалери из клуба неће одлазити преко органа Фудбалског савеза Србије, а играчи су увидевши да неће добити прилику у првом тиму одлучили да потраже клубове у којима ће имати запажену улогу.

Јокић (19) је у редове црвено-белих стигао из млађих категорија Партизана, али је прошле сезоне прослеђен на позајмицу у БСК из Борче, док је ове сезоне одиграо 12 утакмица за Колубару из Лазаревца у другом рангу такмичења. Није дебитовао за црвено-беле на такмичарским утакмицама, док је добијао шансу у пријатељским сусретима.

Никола Караклајић (19) је одиграо један такмичарски меч за клуб из Љутице Богдана, али тренери на њега нису озбиљно рачунали. Прошле сезоне је на позајмици у Вождовцу одиграо 14 лигашких мечева уз два постигнута гола, док је ове сезоне за Синђелић уписао 10 наступа уз два поготка. Као што то обично бива, у наредним годинама ће се видети да ли је клуб погрешио у вези са двојицом младих играча, који ће ове године прославити 20. рођендан.

Повезане вести

1 comment

mariachi јан 10, 2015 at 12:52

Dovodi propale JSD igrace i maotrce neke a teraj klinariju za koju i mozes da uzmes pola milke ali pametnim ljudima iz uprave je nemoguce objasniti :facepalm:
Ovakvi maslovi sve vise potvrdjuju ono sto mislim a to je da ova uprava i sledeca samo pere pare i vestacki je odrzava u zivotu sve do je ovakve nesposobne i neprijateljske vlasti!
Odavno vise se ne nerviram po pitanju Fk-a predlazem i ostalima

Reply

Leave a Comment