Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Припреме фудбалера у Словенији и Турској

Након тестирања која ће бити обављена у Београду, фудбалери Црвене звезде ће припреме за пролећни део сезоне одрадити у две фазе.

Екипа ће 18. јануара отпутовати у Терме Чатеж, на први део припрема. Црвена звезда ће у Словенији одиграти и три контролна меча. Најпре ће 21. јануара противник бити НК Толмин, а три дана касније, 24. јануара, НК Анкаран. Последњу проверу у првој фази, изабраници Ненада Лалатовића имаће 27. јануара, а противник ће бити Копар. Следи повратак у Београд, 28. јануара, у којем ће се фудбалери задржати три дана.

Друга фаза припрема биће одрађена у Турској, и предвиђено је да се форма подиже кроз шест пријатељских утакмица. Прва је заказана за 4. фебруар, и то против словеначке Олимпије. Два дана касније, 6. фебруара, противник ће бити Рубин из Казања, а 7. фебруара Металист из Харкова. Након три дана паузе, следи утакмица против Ростова, 10. фебруара, док противник за термин 11. фебруар још увек није познат. Последњу утакмицу у Турској, Црвена звезда ће одиграти против екипе Бате Борисов, 14. фебруара.

Повратак у Београд је заказан за 15. фебруар.

Повезане вести

Leave a Comment