Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Превише грешака у нападу

„Црвено – бели“ кошаркаши поражени су резултатом 78:67 од екипе Макабија у оквиру 2. кола Топ 16 фазе Евролиге.
Тренер Радоњић сматра да је узрок пораза његове екипе велики број грешака.

„Било је тешко играти против напада у транзицији који је високог квалитета. Направили смо превише грешака у нападу, изгубили смо превише лопти и дозволили противнику да постиже лаке поене у транзицији и контри. Имали смо после првог полувремена добар резултат, али они су ухватили превише скокова у нападу. То је Макабију донело велику предност и због тога су лако решили меч у своју корист“, рекао је Радоњић.

Повезане вести

5 comments

Hez јан 10, 2015 at 05:02

Neverovatno. Ovaj i dalje ne vidi da sistematski uništava ekipu i da ćemo groblju na megdan isceđeni kao krpa. Bobi koji ne može da igra odbranu protiv iole brže ekipe nema rezervu i iscrpljen je. Luka koga razbiše prekaljeni evroligaški igrači igra po 35 minuta i u konstantnom je padu. Williams je skontao da ima neograničen kredit i nikakvu odgovornost, pa mu igra sve više liči na onu u prethodnim klubovima. Dodamo li na to poslovično izgubljene Jaku i Đenku, imamo razloga za brigu.

Reply
Zvezdas S јан 9, 2015 at 19:11

Ocekivani poraz,samo moje misljenje je da smo se u cetvrtoj cetvrtini predali.Po meni Makabi smo trebali dobiti i mislim da nisu nista kvalitetnija ekipa od nas .Radonjic je pokazo da je nasa najslabija karika,ovim ne zelim da omalovazavam Radonjizam i njega kao coveka ali jednostavno mi nimalo ne uliva poverenje i bojim se da nam se ne ponovi prosla sezona,jer nesmem ni da pomislim sta ce biti ako nas Partizan izbaci u Polufinalu Aba lige.Primetan je pad u igri kod veceg broja igraca,sto se kod naseg tima pokazuje u zadnjih par sezona ,prvi deo igramo odlicno u drugom delu pocnemo da padamo .Mozda je to posledica premora,ali po meni bi trebalo u Aba ligi pruziti sansu Kaplanovicu ,Cvorovicu i Aranitovicu kako bi se odmorili pojedini igraci ,pogotovo Bobi.Real i Makabi su bili zreli da se pobede ,presudilo je lose vodjenje ekipe i gubitak samopuzdanja.

Reply
cz јан 9, 2015 at 19:06

Za ovaj dio EL mi smo tanki imamo dva igraca manje u rotaciji Rebic,Tejic i morala se dovesti cetvorka ne samo zbog kratke klupe vec i zbog Luke koji sve losije igra i naravno da ima pravo na pad odlicno je do sada igrao,ali nema ko ga da zamjeni i time gubimo ali ako nas strucnjak kaze da ne treba onda ko smo mi da zahtjevamo.Imamo i tri igraca van forme Jaka,Vilijams i Dzenkins i kada sve pogledas bilo je nemoguce pobjediti,pola nam tima nedostaje.Na misice guramo kroz Aba ligu i kvalitetniji smo od protivnika a ovde bez 5 igraca ne moze.Samo cu jednu stvar da napomenem a jos ih gomila ima,zasto protiv Radonjica? On prvu osnovnu stvar ne zna,pratim ga i svaki put ama bas svaki nebitno da li je Aba ili Evroliga kada pri kraju neke cetvrtine ili utakmice,da li se mec lomi ili zeli da neku akciju odigra znaci bilo je svakakvih varijanti,zove time aut i crta neku akcija nesto probava i nikada nije proslo ali nikada i sta reci za njega a slozicete sa sa mnom da je ovo banalna stvar koja nama ne uspjeva sa njim.I jos nesto svi se pojacavaju od protivnika u Evroligi pa cak i nasih konkurenata u Aba ligi Covic kaze ako trener hoce ima para ali on se budalese,vratice mu se,i bitna stvar koja je danas izasla u javnost jos samo ovu sezonu mozemo EL obezbjediti preko Aba lige,a vec sledece kako…zato se ne igraj ja sam nasao strpljena za ovu sezonu jer vjerujem u tim za razliku od njega koji govori kako su svi jaci od nas i kako mi treba da ucimo,bolje bi mu bilo da ove sezone uradi sta ocekujemo inace ja prvi odustajem a necu biti jedini,a Zvezda bez navijaca…

Reply
josif јан 9, 2015 at 09:50

Poraz od Makabija netreba shvatiti tragicno,ipak je to Makabi,pojam za Zvezdu u kosarci ali me zabrinjava nesto drugo!Ucinak igraca od kojih se najvise ocekuje,koji su dovedeni da prave razliku i koji su na kraju i najvise placeni za to:Vilijams sut 16/5,4 izgubljene lopte i losa resenja uvek kada uhvatimo prikljucak,Dzenkins,sut 6/0,3 izg.lopte,Jaka Blazic,sut 6/1,2 izgubljene lopte i jos par gluposti njemu svojstvenih uz neizbezno kolutanje ociju i gledanje prema tribini u znaku nemoci i neznanja naseg trenera u trenutcima kada protivnik lomi utakmicu.Kako da se dobije utakmica usled svega nabrojanog.Cilj u EL je ispunjen samim plasmanom u top16 ali se treba predociti igracima koji su glavni ciljevi i koji deo sezone je kljucan mozda i za opstanak kluba a to je 1/2 ABA,propustimo li to,a sve ukazuje da cemo opet ostati kratkih rukava nastavi li pomenuti tri da igra na niskom nivou,raspustimo klub i nebacajmo pare uzalud.Pozz.MKD

Reply
NIKOLA јан 9, 2015 at 08:47

Pitanje za našeg trenera, kada ćemo u jednoj iole značajnijoj utakmici, na kraju bilo kog perioda iste, da odigramo jedan organizovan napad i poentiramo? Kada, a da to nije protiv Borca, Crnokose, Zadra, OKK Beograda itd, uz uvažavanje prethodno navedenih klubova?

Reply

Leave a Comment