Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Улазнице, календари, мајице – све на једном месту

Кошаркаши Црвене звезде Телеком су у досадашњем току сезоне 2014/2015 забележили резултате који ће заувек остати записани златним словима у клупској историји. Црвено-бели су срушили рекорд по броју узастопних победа у регионалном такмичењу, по први пут су изборили учешће у ТОП 16 фази Евролиге, а први су клуб из Србије који је групну фазу Евролиге завршио на другом месту са позитивним односом победа и пораза. С обзиром на посвећеност, енергију и жељу коју исказују на сваком тренингу и утакмици, црвено-бели не желе да се на овом зауставе.

Пред изабраницима тренера Дејана Радоњића је још много изазова. Пре свега ту се мисли на евролигашке дуеле против европских великана, а црвено-белима тек предстоје одлучујуће утакмице у борби за трофеје. Сходно играма и резултатима који су црвено-бели бележили до сада подгрејана је нада да Звезда ове године може да оствари велике успехе. Уз новогодишњи пакет улазница који ће у продаји бити до недеље 11. јануара можете резервисати своје место за све преостале мечеве које Звезда буде играла као домаћин и на тај начин постанете сведок историје. Пакети улазница се могу купити у клупским просторијама на Малом Калемегдану од 10 до 19 сати по ценама:

5.000 динара – трибине А, Б, Ц, Д у Пиониру, ниво 400 у Комбанк арени.

10.100 динара – партер 4 и партер Б у Пиониру, сектори 221, 222, 223 и 208, 209 и 210 у Комбанк арени.

15.200 динара – бела и плава ложа у Пиониру, сектори 201, 202 лево и 203 десно, односно сектори 214 и 217 у Комбанк арени.

19.100 динара – ложа у Пиониру, сектори 215 и 216 у Комбанк арени.

Број улазница је ограничен па вас још једном позивамо да искористите ову специјалну акцију и до краја сезоне на свим утакмицама у Комбанк арени и Пиониру бодрите кошаркаше Црвене звезде.

Такође, у просторијама клуба на Малом Калемегдану можете купити и нови календар КК Црвена звезда за 2015. годину по цени од 350 динара, као и велики број мајица различитог дизајна по цени од 990 динара.

Посебно наглашавамо да куповином улазница, календара и мајица на најдиректнији начин финансијски помажете КК Црвена звезда да у наставку сезоне бележи још боље резултате.

Повезане вести

Leave a Comment