Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Тренери Звезде добијају новог шефа – Пижона

Како преносе „Вечерње новости“, четврта Звездина звезда, Владимир Петровић Пижон, биће саветник Ненаду Лалатовићу, а шеф свим осталим тренерима у Звезди:

„Мене је одувек само струка занимала и зато је моја улога у клубу везана само за тај стручни рад са тренерима. Углавном ћу бити задужен за рад у Омладинској школи, која је била и мора да буде есенција клуба. Радићемо на стварању играча за први тим, али и стручњака који ће у будућности водити први тим“, изјавио је Пижон, а затим се осврнуо и на то какав ће бити његов однос са тренером Лалатовићем:

„Саветодавни, пре свега. Имаће моју помоћ за све што треба, бићу ту и да му предложим неког играча из школе за први тим. Углавном, објединићемо комплетан стручни рад у клубу, што већ као модел постоји у иностранству.“

Повезане вести

2 comments

pera дец 24, 2014 at 09:15

Ako shvati ovaj zadatak i posao kao crnački i veliku obavezu na pre svega perfektnoj organizaciji rada a pre svega postavljanja standarda treninga onda je pogodio a ako samo šefuje ništa od posla. Treba stvoriti vrhunski trenerski tim koji mora da radi najbolje na ovim prostorima od pionira pa nadalje. Rekoh tim a tim su svi oni a rezultat je prvi tim. I treneri kao igrači moraju da napreduju piramidalno da ih stvaramo a tako i stvaramo prepoznatljiv stil igre koji smo pogubili.

Reply
Teks Viler дец 24, 2014 at 11:40

Kod Pizona je Guma Bogdanovic pruzao sjajne partije,kao i Isah,Savio i Ninkov.Covek zna da iz prosecnog igraca izvuce maksimum,jer poznaje fudbal do tancina.Kazu da je on poslednji velemajstor iznikao iz zvezdine skole fudbala.Dakle,vec 4 decenije nismo izbacili klasu,vreme je za uzbunu.

Reply

Leave a Comment