Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоЗвездаши широм светаНајновијеТрансфери

Марко Аврамовић у Ференцварошу

Бивши ватерполиста Црвене звезде, Марко Аврамовић, који је овог лета потписао за румунску Орадеу постаће нови члан мађарског Ференцвароша. Аврамовић је у Румунију стигао као четврти странац, али у међувремену, Ватерполо савез Румуније је добио новог председника који није дозволио више од три странца за лиценцирање.

За Новости, Аврамовић је објаснио ситуацију у Румунији.

– У Орадеу сам дошао као четврти странац. Како у лиги могу да играју тројица, био је договор да се ротирамо. Међутим, ВС Румуније је добио новог председника, који није дозволио клубовима да лиценцирају више од тројице странаца. Када смо испали из Европе, за мене није било место – истиче Аврамовић и додаје:

– То је права ватерполо средина. Нажалост, клупа нам није била дугачка, у најгорем моменту повредио се Ђорђеску, тако да нисмо имали снаге да елиминишемо Раднички у квалификацијама за Лигу шампиона.

Бивши репрезентативац наше земље казао је да његов нови клуб има велике амбиције:

– Знам да су пре две године имали финансијских проблема. Али, сада су под окриљем фудбалског клуба, из Егера су довели Герентеша за спортског директора, имају велике амбиције. Тренутно су четврти у веома јаком мађарском првенству. Лига је доста јача од румунске и ово је велики изазов за мене – закључио је Аврамовић.

Срећно, Авро!

Повезане вести

Leave a Comment