Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Реал у Арени 2.јануара на отварању Топ16

Одређен је распоред за Топ16 фазу Eвролиге. Црвена звезда ће у Арени дочекати Реал Мадрид, Барселону, Макаби, Панатанаикос, Жалгирис, Албу и Галатaсарај. Први меч црвено-бели одиграће против Реал Мадрида у Арени, 2.јануара у 19 часова. Као и групној фази, наши кшаркаши ће и прву и последњу утакмицу одиграти на свом паркету. Накнадно ће бити одређене сатнице осталих мечева, а распоред утакмица Црвене звезде изгледа овако.

1. коло – Црвена звезда – Реал Мадрид, 2.јануар 19 часова
2. коло – Макаби Тел Авив – Црвена звезда, 8-9.јануар
3. коло – Црвена звезда – Галатасараj, 15-16.јануар
4. коло – Барселона – Црвена звезда, 22-23.јануар
5. коло – Црвена звезда – Жалгирис, 29-30.јануар
6. коло – Црвена звезда – Алба, 5-6.фебруар
7. коло – Панатинаикос – Црвена звезда, 12-13.фебруар
8. коло – Реал Мадрид – Црвена звезда, 26-27.фебруар
9. коло – Црвена звезда – Макаби, 5-6.март
10. коло – Галатасарај – Црвена звезда, 12-13.март
11. коло – Црвена звезда – Барселона, 19-20.март
12. коло – Жалгирис – Црвена звезда, 26-27.март
13. коло – Алба – Црвена звезда, 2-3.април
14. коло – Црвена звезда – Панатинаикос, 9-10.април

Повезане вести

5 comments

cz77 дец 20, 2014 at 15:16

8-6 na kraju zapamtite to…

Reply
Бранимир дец 20, 2014 at 14:23

У овој фази такмичења Евролиге група не може бити лака, односно за очекивати је да буде тешка. Ипак, може се дискутовати која је од ове двије лакша, или мање тешка. Ја сам врло задовољан групом и мислим да је наша група мање тешка од ове друге. ЦСКА, Олимпијакос и Улкер су затворили прве три позиције, Ефес, Уникаха, Армани и Лаборал се боре за 4. мјесто, док ће Нижњи Новгород многима узети мјеру и помрсити рачуне. Овако, код нас, су Реал и Барселона типовали прве двије позиције, Макаби и Панатинаикос су показали доста слабости и нису на нивоу неприкосновених шампиона, док је реално да Жалгирису, галатасарају и Алби окренемо леђа.
Мислим да има простора и разлога да у овој групи узмемо јаче учешће и ангажман од претходне жеље да само нешто научимо како то раде велики. Мислим да је и распоред добар и да у првом кругу можемо рачунати на сигурне 3 побједе, што је добро јер реванши против Жалгириса и Албе ће бити у фази јасније ситуације око пласмана када ће наши противници бити потпуно растерећени неког императива побједе, док ћемо ми бити добро набријани.
Треба размислити о томе да ће Марјановић у овој фази такмичења бити скениран и маркиран као главна опасност на којем се заснива наша игра, па тој игри треба наћи праву алтернативу.
Надам се да ће се Дангубић, који игра са 30 % могућности (тако га доживљавам), ослободити импресија, треме и грча и да ће дати пуни допринос. Овакав нам не треба. Џенкинс може много боље и чуди ме да га оптерећују лоптом, умјесто да тражи кошгетерску позицију и само шутира. Ако дође та четворка која би растеретила Бобија и Калину који се увлачи и гине под кошем, биће одлично. Требају нам само права појачања. Овај прелазни рок је показао своје право лице јер су избори били одлични. Треба наставити у том стилу и квалитету. Ребић је стварно велики проблем и не знам шта он може да тражи ту. Оваквом позицијом сви губе. Не треба робовати предрасудама. Реба је наше дијете, али је много боље наћи му праву позицију (ФМП) него га држати као 12-о прасе које је задовољно што има своју сису.

Reply
Lazarevac дец 20, 2014 at 11:42

Oce li biti u prodaju komplet karata za sve utakmice?

Reply
Zvezdas S дец 20, 2014 at 10:48

Teska grupa,naiskrenije mislim da mozemo da udjemo u TOP 8 ❗ kao glavni razlog navodim to sto strahovito verujem u ovaj tim.Albu,Galatasarj,Zalgiris mogli bi da dobijemo u obe utakmice.Makabi i Panatanaikos mozemo da dobijemo u Areni…..Real i Barsa tesko ali sve je moguce.

Reply
Zvezdaš дец 20, 2014 at 08:05

Protiv svakog može da se igra i moramo da se borimo kao lavovi! Znam sigurno da našim protivnicima neće biti uopšte lako u paklu Arene! Idemoooooooooo

Reply

Leave a Comment