Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звездино велико хвала навијачима

О навијачима Црвене звезде поново ће су у суперлативима причати широм Европе. У то нема никакве сумње. Јер, по ко зна који пут су показали непоколебљиву оданост, безусловну верност и огромну љубав према клубу. И то на један несвакидашњи начин.

За утакмицу која је неправедном одлуком дисциплинског судије Евролиге морала да се одигра без присуства публике навијачи Црвене звезде су купили преко 3.800 карата. Да, добро сте прочитали. За утакмицу који неће моћи уживо да гледају. На тај начин су можда најбоље исказали свој став о казни дисциплинског судије Евролиге. Сав приход од продаје карата биће искоришћен за плаћање новчане казне у износу од 50.000 евра, а уколико буде уважена жалба Црвене звезде средства ће бити усмерена за потребе породице погинулог навијача Марка Ивковића.

Иако је неправедна казна то издејствовала, Звездини навијачи ипак нису дозволили да столице београдског храма кошарке буде празне, бар симболично. Здушно су подржали акцију клуба и послали преко 3.000 фотографија које су се нашле на седиштима Пионира тако да изабраници тренера Дејана Радоњића нису били сами.

За све што су урадили, КК Црвена звезда својим навијачима каже једно велико ХВАЛА.

Повезане вести

Leave a Comment