Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Цветковић: Пресрећан сам због повратка; Раосављевић: Ускоро потпис Луковића, завршавамо све до припрема

Како смо раније данас објавили, Црвена звезда је добила прво појачање у овом прелазном року. То је Милош Цветковић, доскорашњи фудбалер крушевачког Напретка.

Блажа Раосављевић, ВД спортског директора пожелео је добродошлицу свим присутнима и представио Милоша Цветковића, момка који је од 2000-2005 био у Црвеној звезди, и који игра на позицији десног бека.

Цветковић је истакао своје импресије:

„Сигурно је да ми је драго што сам се вратио у Звезду. Пресрећан сам. Драго ми је што ћи сарађивати са Ненадом Лалатовићем, са којим са успешно сарађивао у Крусевцу. Петковић је одличан играч, знамо се и желим му да се што пре опорави. Конкуренција све чини бољим.“

Што се тиче нових појачања, Раосављевић је рекао следеће:

„Биће још појачања, завршићемо све до почетка припрема.“ 

Милош Цветковић је потписао уговор на две године, док се у наредних 48 сати очекује и промоција Александра Луковића.

Повезане вести

8 comments

Luka дец 19, 2014 at 02:31

Šta je ovo, ko su ovi ljudi?

Reply
dusan дец 18, 2014 at 22:19

dva pitanja: prvo, zasto se ovaj naziva pojacanjem; drugo, ko je raosavljevic?

Reply
Wild Wild дец 19, 2014 at 22:55

Dva odgovora: prvo, takva su naša kvazi-pojačanja i bolja u dogledno vreme nećemo gledati; drugo, Raosavljević je jedini pristao da medijski promoviše dotična „pojačanja“. Ostali iz uprave nisu hteli da se brukaju.

Reply
vcv дец 18, 2014 at 21:32

Mogu da razumem sve ali koji je plan dovodjenja ovog decka(nemam nista protiv njega).Imamo desnog beka koji ni minut nije odigrao zasto smo ga dovodili ako nece igrati i ako ce drugi fudbaleri igrati njegovu poziciju?Ko ce snositi njegove plate i svih drugih koji nisu igrali?Idemo sve u krug za koju godinu i oni ce tuziti klub i opet cemo imati zabranu registrovanja igraca!Citam danas Petkovic se vraca od 3 kola,pa zar nije mogao mali Mijailovic odigrati bar jedan mec na marakani a da se Planic ili Pecnik vrate na beka 2-3 utakmice?Lepo smo ubacili ove klince i digli im cenu ali sad treba polako uvoditi nove u sistem,barem beka mozemo da napravimo za sebe a da kupujemo napadace i veznjake!!!Ako dodju Lukovic i Andjelkovic imacemo 6 levih bekova i 2 desna strasno kad pogledam jedan Celzi koji ima Ivanovica,Felipe luiza i Aspilikuetu i rotira ih sa desne na levu stranu nije mi jasno sta mi pokusavamo…Zivi bili pa videli pred nama je prelzni rok nadam se nekom dobrom napadacu po mogucnosti stranac da bude!!!

Reply
apac дец 18, 2014 at 17:00

Ma neka,samo nastavite da gomilate odbrambene igrace,a to sto nemamo napadaca nema veze…salu na stranu nama je napadac najneophodniji,dali smo sramotno malo golova…

Reply
Marko Milosevic дец 18, 2014 at 13:39

Razumem ja da je vreme svinjokolja i kljukanja čvarcima ali ti kućo odmah da počneš da treniraš. Vidi mu obraza molim te….

Reply
Damjan Martinovic дец 18, 2014 at 17:23

Ako se secas,tako isto je i popularni Brono izgledao kada je dosao.Ono je bio horor.A Ailton je posebna prica,ali on je bar celu karijeru bio takav,mada je kod nas dosao ispod svake kritike.XXXL varijanta.

Reply
pera дец 19, 2014 at 08:55

A da vi momci smanjite malo doživljaj pa recimo pogledate karakteristike igrača i poneku njegovu igru a ne ad hok ne valja. Cvetković je odlično rešenje na toj poiciji mene njegova igra podseća na igru Pavla Ninkova i još nešto deško razume igru, prodoran je i ima odličan centaršut. Dobrodošao u naš klub pogotovu što je naša škola i što će ginuti na terenu jer zna gde se vratio. Sada treba rasprodati sve starije igrače, Pavičevića, Gogića,Pečnika, Lazovića, Rakića i konačno krenuti sa pravljenjem igre sa dva napadača. Moramo dovesti bar jednog pravog centarfora koji bi sa Jovićem i Despotovićem davao golove možda vratiti Onjila jer nije dobio pravu šansu kod nas. Osnovno je napraviti stabilan vezni red i uigrati maksimalno te igrače jer nama upravo škripi onde gde je najbitnije. Sada će neki igrači koji su nespremni došli kod nas imati pripreme pa se nadam da ćemo igrati mnogo sadržajnije a samim tim i bez npreskakanja napadati protivnika. Lukovića promovisati kao novog starog kapitena koga će ekipa poštovati jer ima i karijeru iza sebe a i dobar je dečko.

Reply

Leave a Comment