Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Буцуљевић: Бићемо још бољи

Након победе над финским Лоиму Раисијом од 3:1 и пласмана у осмину финала Купа Изазивача, капитен Црвене звезде Максим Буцуљевић је изнео прва очекивања од следеће рунде такмичења.

Надамо се да ћемо играти још боље. У осмини финала играмо против Мађара и верујемо да ћемо и у том двомечу тријумфовати, а потом ћемо видети с ким играмо. Очекујемо и даље добру игру. Трудићемо се да будемо што бољи – изјавио је Буцуљевић, а потом је додао:

Из утакмице у утакмицу изгледамо све боље и боље. Променили смо пар играча од прошле године, нови момци се навикавају и стварно сам задовољан како играмо тренутно и сигурно ће бити још боље – констатовао је капитен црвено-белих.

Коректор наше екипе Александар Благојевић истиче да су амбиције Црвене звезде да догура што даље у Купу Изазивача.

Пре свега бих честитао мојим момцима и целом стручном штабу што смо обавили један велики део посла. Овде се не завршавају наше амбиције с обзиром да је реално да можемо проћи и наредну фазу такмичења јер нас не очекује превише јак противник. По мом мишљењу, екипа која је данас гостовала у Београду и са којом смо одиграли један веома тежак меч је јако квалитетна. Ниједног тренутка није било места за опуштање или било какву предају. Знали су врло често да нам узврате и у пресудним моментима да стегну руку и тако докажу да неће бити лако – истакао је Благојевић.

Црвена звезда је још једном изгубила први сет, али је новим преокретом поново показала јак карактер који краси наш тим.

Чудно је да ове сезоне утакмице започињемо изгубљеним сетом. Некако знам када изгубимо први сет да ће доћи боља игра у другом, трећем сету. Да ли је то до неке наше психичке снаге да се пробудимо или нам треба времена да се загрејемо… Углавном добро је док функционише овако – закључио је Благојевић након победе против Лоиму Раисија.

Повезане вести

Leave a Comment