Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Јовић: Треба да извучемо поуке

Стефан Јовић се после дуже паузе вратио на терен и у Евролиги. Против Олимпијакоса је за скоро 12 минута на паркету уписао четири асистенције и три скока, па је са шест индексних поена био четврти најкориснији у екипи Дејана Радоњића.

Репрезентативни бек није био задовољан због пораза лидера АБА лиге у Атини, али је најавио повратак на тријумфалне стазе већ од следеће утакмице:

Очекивали смо овако тврду утакмицу, као што је била и она у Београду. Остаје жал, јер смо целу утакмицу водили, а на крају те две тројке су решиле овај интересантан меч. Честитам саиграчима на доброј утакмици. Треба да извучемо поуке и да се спремамо за наредни меч против Игокее у понедељак и да наставимо тамо где смо стали – рекаo је Јовић, а затим додао да је знатно задовољнији својом партијом него у повратничком дуелу у Ваљеву:

– Обзиром да сам одрадио тек три тренинга са екипом, могу да кажем да је моје стање доста добро. Против Металца смо пробали да видимо како ће то бити на терену. Није изгледало добро против Металца, али сада је све на месту. Без обзира што сви потенцирају да смо прошли у Топ 16 фазу нама је сваки меч битан за уигравање. Нико не воли да губи, па тако ни ми, сваки меч идемо на победу. Остаје само да се добро спремимо и да покажемо ону игру коју смо имали у Шпанији – закључио је Стефан на крају свог излагања.

Повезане вести

1 comment

Zvezdaš дец 13, 2014 at 08:19

Tako je! Ispravan rezon, tako treba da razmišlja igrač Zvezde! SAMO NAPRED U NOVE POBEDE! nA REDU JE IGOKEA. 😯

Reply

Leave a Comment