Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Марјановић: Хвала навијачима

Центар Црвене звезде, Бобан Марјановић, одиграо је још једну одличну утакмицу. Постигао је 17 поена уз 13 скокова, две украдене лопте и једну блокаду и са индексом 25 био најкориснији играч утакмице против Олимпијакоса у Атини.

Популарни Боби је доминирао под оба коша, посебно у првом полувремену, а после меча је жалио за тројком коју је његов тим примио у финишу, али се захвалио навијачима оба клуба, који су у пријатељској атмосфери бодрили клубове братских црвено-белих боја:

– Почели смо добро утакмицу, четвртине су биле на мали број поена. Имали смо предност на полувремену од 28:27. Утакмица је била тврда, на крају је Олимпијакос добио, имали смо и пар грешака, они су погодили онај последњи шут који можда није требао да уђе. Мислим да су заслужено победили и захвалио бих се навијачима који су дошли у великом броју, што из Србије, што из Грчке. Стварно је била једна лепа атмосфера и уживање за игру.

Звездин горостас и даље суверено влада Евролигом. После деветог кола је убедљиво први на МВП листи са 25,4 индексних поена. Најбољи је скакач елитног такмичења и једини са двоцифреним просеком од 10,6 ухваћених лопти по утакмици. Лидер је и по броју погођених шутева за два поена (60), док је пети стрелац најквалитетнијег клупског такмичења у Европи са просеком од 17,3 поена по утакмици.

Повезане вести

Leave a Comment